Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Stacionář Praha– léčba, rekonvalescence a relaxační pobyty v příjemném prostředí
Klinika MONADA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům možnost léčby a rekonvalescence po operacích v moderně vybavených pokojích stacionáře.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Kryosauna a celotělová kryoterapie Česká Třebová, podpora fyzického i psychického zdraví
Celotělové kryoterapie s blahodárnými účinky na lidský organismus se Vám dostane v Pardubickém kraji, kde sídlí Kryosauna ARPO Česká Třebová Ivana Víšová.
Sauna pro děti i dospělé s pitným režimem
Sauna je zdraví velmi prospěšná, přijďte si odpočinout do příjemného prostředí sauny - Sportovní centrum Semily
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Dornova metoda, jemná technika pro navrácení kloubů a obratlů - pomoc nejen při bolestech zad
Masér Petr Fiala v Ostravě aplikuje Dornovu metodu, což je jemná technika, která slouží k navracení kloubů a obratlů do správné polohy, jemně ale účinně napravuje vadné postavení a držení těla.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče v Praze
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče o pacienty v každém věku za pomoci Vojtovy metody, cvičení dle Mojžíšové a masáží provádí THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.