Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Dárkový poukaz pro relaxační, léčebné a speciální pobyty v lázních
Věnujte svým blízkým dárek k narozeninám nebo pod stromeček v podobě dárkového poukazu na pobyt nebo samostatné procedury v Lázeňském domě Perla v Lednici.
Luxusní hotel s wellness uprostřed resortu Hrubá Voda
Plánujete zrelaxovat své tělo i mysl a hledáte k tomu to správné místo? Zveme vás do našeho hotelu Hluboký dvůr, který se nachází v krásném víceúčelovém středisku Resort Hrubá Voda.
Masážní studio Nikol Šindelářová Děčín, tradiční ruční olejové masáže, léčivé zábaly končetin
V masážním studiu Nikol Šindelářová v Děčíně nabízíme tradiční ruční olejové i bez olejové masážní procedury, které blahodárně působí na celé tělo a psychiku.
Wellness sauny, sprchy, vodní postel Liberec
Navštivte luxusní wellness s dispozicí finské sauny nebo infrasauny, vodní postele a relaxační zónou s lehátky - Terasy Cafe, s.r.o. Liberec
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze - THERAP-TILIA spol. s r.o.
Největší ambulantní rehabilitační pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze poskytuje klientům komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči podpořenou moderními léčebnými metodami.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Nadechněte se horského vzduchu a uvolněte plíce díky relaxačnímu pobytu se vstupem do solné jeskyně
Zhluboka se nadechnout svěžího, čistého vzduchu se můžete v Jeseníkách. Horské lázně Karlova Studánka si připravila rekreační pobyt se vstupem do solné jeskyně a s inhalací oleobalzámem.
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra, relaxační masáže, zdravotní masáže, ultrazvukové ošetření pleti, depilace.
Léčebné rehabilitace KoJa Přerov, individuální fyzioterapie, fyzikální terapie, masáže celého těla
Poskytujeme vám odbornou zdravotní péči pod vedením zkušených terapeutů, skupinová rehabilitační cvičení, kineziologické tejpování i masáže celého těla.
Mobilní masérské služby Benecko, klasické masáže, pro těhotné, aromaterapie, dárkové poukazy
Můžete si vybrat ze široké nabídky masáží-nabízím masáže klasické, pro těhotné, čakrové, aromaterapii, dárkové poukazy, masér k Vám domů.
Masérské služby Šumperk, rekondiční masáž, relaxační masáž, baňkování, lymfatické masáže
Nabízím služby zkušeného maséra, Vaše tělo si odpočine, regeneruje a pročistí, navštivte mě v Šumperku, po domluvě je možná návštěva u klienta doma.
Komfortní ubytování v rodinném wellness hotelu pod Pálavskými vrchy
Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích poskytuje ubytování v komfortním hotelu s vlastním wellness centrem, kde můžete relaxovat v soukromé vířivé vaně, masážní zóně či finské sauně.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Masáže a zábaly ve studiu Lada Přerov, klasická masáž, lymfatická masáž, thajská masáž, bandáže
V našem studiu Lada Vám poskytneme poradenství ke zdravému životnímu stylu a s pomocí alternativní medicíny řešíme další zdravotní problémy.
Suchá finská sauna s kapacitou 30 míst pro lepší obranyschopnost vašeho těla
Provozujeme špičkovou suchou finskou saunu - pro všechny příznivce saunování máme k dispozici 30 míst s perfektním vybavením - Sauna BAZÉN Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Ubytování, ozdravný pobyt Hostýnské Vrchy - procedury pro relaxaci, harmonizaci těla i ducha
Užijte si ozdravný pobyt v Regeneračním centru Harmonie Bystřice pod Hostýnem. Ubytování lze spojit s procedurami pro relaxaci, harmonizaci těla a ducha i procházkami v CHKO Hostýnské Vrchy.
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče, hlídání pohybu pacientů kamerovým systémem, jídelna a společenská místnost, standardní pokoje s vlastním WC.
Hotel s wellnes na Moravě - relaxační pobyt s harmonizačními procedurami, kosmetikou
Dopřejte si relaxační pobyt s harmonizačními procedurami i kosmetikou. Na Moravě nedaleko Zlína je vyhlášené Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem - jde o hotel s wellness.
Hotel s bazénem s minerální vodou - regenerační, wellnes pobyty
Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem poskytuje ubytování v hotelu s bazénem s minerální vodou z vlastního pramene. Dopřejte si regenerační, wellness pobyt na Moravě s možností výletů.
Rehabilitace Olomouc, soukromé rehabilitační zařízení, mobilizace a měkké techniky, elektroléčba
Poskytujeme ambulantní terapeutickou péči dospělým i dětem po úrazech, operacích, při bolestivých stavech páteře a kloubů končetin.
REHABILITACE JURÁNKOVÁ s.r.o.
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Fyzioterapie Praha, klinika rehabilitace a alternativní medicíny
Rehabilitační služby pomocí různorodých metod z klasické i přírodní medicíny, masáže, nabídka léčebných plánů, rekonvalescenční pobyty, výukové programy pro studenty, analýza stavu pro sportovce.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha