Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dieta
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dodržování speciální diety, akupunktura, dietologie.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Radiodiagnostické pracoviště, mamografický screening, rentgen, ultrazvuk
Mamodiagnostické a screeningové centrum, rentgenová pracoviště, ultrazvuk a magnetickou rezonanci provozuje RDG centrum s.r.o. v Rychnově nad Kněžnou.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením, pro osoby s duševním onemocněním, demence, Alzheimerova choroba, senioři od 65 let.
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, brýle
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, předpis brýlí, vyšetření očního pozadí a zorného pole, vyšetření předního a zadního segmentu oka.
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, vyšetření, audiometrie, aplikace náušnic
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, otorhinolaryngologie, vyšetření, tympanometrie, audiometrie, aplikace náušnic, inhalační terapie.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku, vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku, vyšetření tlustého střeva, vyšetření dutiny břišní.
Euresis, s.r.o.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Mobilní hospicová péče - 24 hodin denně, včetně víkendů a všech svátků.
Sháníte hospic v Uherském Hradišti? Nemusíte, o Vaše blízké se postaráme přímo u něj doma. Nabízíme kvalifikovanou domácí ošetřovatelskou péči pro seniory v okolí Uherského Hradiště a Uherského Brodu.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Gynekologická ordinace, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce Hradec Králové
Gynekologická ordinace Hradec Králové, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce, poradna pro těhotné, očkování proti rakovině - DoMeNa Gyn s.r.o. MUDr. Jitka Zacharová
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Rentgen, skiagrafie měkkých tkání pro všechny lékařské obory Trutnov
Provádíme rentgen, skiagrafii, radiologii a zobrazovací metody, navštivte naší ambulanci v Trutnově.
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha