Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Komplexní gynekologicko-porodnické služby - MUDr. Jakub Vykouk, Louny
MUDr. Jakub Vykouk poskytuje komplexní gynekologicko-porodnické služby v příjemném prostředí nově zrekonstruované ordinace ve městě Louny.
Ortopedie, ortopedická ambulance, poruchy a onemocnění pohybového aparátu
Prevencí a léčbou pohybového aparátu se zabývá ortopedická ambulance ANOSMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Osteologie – prevence, diagnostika, léčení
Osteologii v Bruntále, která nabízí prevenci, diagnostiku i léčení v oblasti osteoporózy pro Vás zajistila společnost Mediekos Ambulance, s.r.o.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Bruntál
Odborný optometrista, oční optik - měření zraku bez objednání
Při změně kotaktních čoček, brýlí Vám provede ve Zlíně měření zraku bez objednání Oční optik Mezírka - odborný optometrista, který Vám poskytne i potřebné poradenství.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Výživové poradenství, fytofarmaka, organická kosmetika, analýza a detoxikace těla Opava
Chcete vyzkoušet kosmetiku z nejčistší oblasti světa? Kvalitní výrobky přírodního původu seženete ve Finclub Opava, která se zabývá kompletní péčí o tělo.
Léčba osteoporózy – osteologické vyšetření
Léčbou osteoporózy v Ostravě a tedy osteologickým vyšetřením se zabývá společnost Mediekos Ambulance s.r.o., která funguje také v dalších městech.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Ostrava
Služby domácí zdravotní a hospicové péče Jindřichův Hradec – ta nejlepší péče pro vaše blízké
Nestíháte návštěvy lékaře z vašim dlouhodobě nemocným členem rodiny z důvodu dlouhé pracovní doby? Využijte služby domácí zdravotní a hospicové péče.
Gynekologicko-porodnická ambulantní péče s těhotenskou poradnou – prevence, diagnostika a léčba gynekologických problémů
Už dlouho odkládáte preventivní gynekologickou prohlídku? Tyto prohlídky jsou pro naše zdraví velmi důležité, a proto bychom je neměli zanedbávat.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Hemoroidy bez operace, bez zbytečné bolesti -  s moderní přístrojovým vybavením na On clinic
Naše soukromá klinika se sídlem v Praze a v Brně se specializuje na odstraňování hemoroidů a fissur (trhlin) bez bolestivého operativního zákroku.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Léčba hemoroidů, hemeroidy Brno - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Brně v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností. Najdete nás na ulici Bartošova 1832/5, 602 00 Brno.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Chirurgie, chirurgická ambulance, radiologická ambulance, ambulantní vyšetření - Benešov
Chirurgická ambulance s.r.o. se sídlem v Benešově provozuje chirurgickou a radiologickou ambulanci.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Revmatologie a interní nemoci - vyšetření, prevence a diagnostika v Intersok s.r.o.
Intersok s.r.o. ze Sokolova a Chodova se zaměřuje na vyšetření, prevenci a diagnostiku revmatologických a interních problematik, zajišťuje předoperační vyšetření nebo EKG.
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.
Gynekologická ambulance Brno, prevence a léčba
Gynekologie, prevence, léčba zánětů i neplodnosti, očkování proti HPV viru, konzultace a recepty na antikoncepce, pravidelné prohlídky v těhotenství či přerušení těhotenství v ordinaci v Brně.
GYNPRIVAT, spol. s r.o.
Kardiologie, léčebná a preventivní vyšetření v oblasti srdečních vad, EKG, ECHO - Praha
Specializovaná kardiologická vyšetření EKG, ECHO a ostatní lékařské úkony spojené s onemocněním kardiovaskulárního systému provádí MUDr. František Vinš v Praze.
Výživový poradce Vám sestaví jídelníček na hubnutí a nutriční plán přímo na míru
Pro sestavení jídelníčku na hubnutí a nutričního plánu navštivte našeho výživového poradce, který Vám pomůže s hubnutím ve sportovně-relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Manuální a přístrojová lymfoterapie Plzeň
Odstranění různých zdravotních problémů pomocí lymfoterapie, lymfoterapeutická ordinace Plzeň, detoxikace organismu pomocí lymfoterapie.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Neurologické péče MUDr. Heleny Hojdíkové z Hradce Králové
Léčba nervového systému v neurologické ordinaci, lékařská pomoc v oblasti neurologie, léčba Parkinsonovi nebo Alzheimerovi choroby. Prevence neurologických onemocněni a odborné konzultace.