Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Biorezonanční terapie BICOM, zjištění příčin nemocí a léčba
Zjištění příčin nemocí, léčba alergií, ekzémů a infekcí alternativním způsobem za pomoci biorezonanční terapie BICOM v ordinaci MUDr. Tomáše Vejrycha v Trutnově.
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Operace horních i dolních očních víček mladší vzhled, lepší zrak, plastická operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará o Váš lepší zrak i mladší vzhled, provedeme Vám operace horních i dolních očních víček a jiné plastické operace očí.
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Diabetologie, interní ambulance, diagnostika a léčba cukrovky, Velké Popovice
Lékařská ambulance, ordinace diabetologie, diagnostika a léčba cukrovky, interní ambulance MUDr. Marie Valentové v obci Velké Popovice v okrese Praha – východ.
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc
Dioptrické vady, operace očí, oční lékař, oční klinika,  plastické operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. zajišťuje výkony v oblasti očního lékařství, můžete si u nás nechat odstranit oční dioptrické vady, plastické operace a to vše s vyšetřením od očního lékaře.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.