Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Péče o lidi po mrtvici Praha 5 – vhodnou rehabilitací podporuje soběstačnost a sebedůvěru
Cílem denní péče o lidi po mrtvici v Mezigeneračním centru JULIE v Praze 5 je podpořit soběstačnost svých klientů a pomoci jim vyrovnat se s novou životní situací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Diagnostika, prevence a léčba duševních poruch a onemocnění, dopravně psychologická vyšetření
S péčí o Vaše duševní zdraví Vám pomůže Ordinace klinického psychologa s.r.o. z Prahy. Zajistíme diagnostiku, prevenci i léčbu případných duševních potíží a poruch.
Chirurgická ambulance v Hradci Králové, ošetření, zákroky, úrazová chirurgie
I s těmi nejsložitějšími chirurgickými zákroky si poradí zkušený lékař z Hradce Králové MUDr. Oldřich Fiala CSc. – chirurgie. Provádíme kompletní chirurgické zákroky v lokální i celkové anestezii.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže, přírodní medicína a rehabilitace Praha 8
Rehabilitace, rehabilitační terapie – akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže a další zdravotní služby poskytuje Klinika komplexní rehabilitace Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA, spol. s r.o. Zahradní Město
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.