Nemocnice a polikliniky jsou zdravotnická zařízení poskytující komplexní zdravotní péči pacientům. Můžete tak navštívit kliniky a polikliniky jak státní, tak i soukromé a nemocnice fakultní, krajské, městské i obecní či zřizované dalšími právnickými subjekty. Najdete zde různé ambulance a oddělení jako chirurgie, ortopedie, ORL a další.

Exilis Face - facelifting Praha – neinvazivní a účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou
Toužíte vypadat mladě a bojíte se velkých zákroků? Exilis Face – facelifting je nová metoda, která slibuje účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou a nabízí ji Esthetic Medical Clinic v Praze.
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Omlazení pleti Praha – odstraní oční vějířky, kruhy a váčky pod očima
Pozorujete na svých očích známky stárnutí? Oční vějířky, které se tvoří v nejjemnější části obličeje s nejtenčí kůží, lze odstranit pomocí omlazující péče pleti v Esthetic Medical Clinic v Praze.
Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Sklerotizace – odstranění žilek na nohách Praha – krásné nohy bez chybičky
Trápí Vás rozšířené žilky a toužíte po krásných nohách bez chybičky? Nebojte se a kontaktujte Esthetic Medical Clinic v Praze, kde provádějí bezbolestné odstranění žilek na nohách – sklerotizaci.
Aktuální nabídka zaměstnání pro profesi zdravotní sestra, zdravotní bratr, administrativní pracovník Praha
Zdravotnické zařízení na Praze 8 přijme zdravotní sestru nebo zdravotního bratra, ev. administrativního pracovníka do jednosměnného ambulantního provozu.
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.