Laboratoře ať už chemické, fyzikální, zdravotnické, technické a mnohé další slouží především k odborným pokusům, rozborům, posudkům, diagnostice, k přípravě léčiv, zubních náhrad a dalších materiálů. K profesionálně a odborně odvedené laboratorní práci je potřebné technické a další vybavení od speciálního nábytku až po veškerou techniku.

Kvalitní, rychlé a přesné rozbory vod - Vodohospodářská laboratoř Říčany, s. r. o.
Potřebujete rozbor vody a nevíte na koho se máte obrátit a jak vše provést? Vzorek vody si můžete odebrat sami, nebo za vámi přijedeme.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Profesionální rozbor prachu - analýza kvality spalování v palivové laboratoři
Profesionální rozbor prachu pro Vás zajišťuje společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika se sídlem v Ostravě. Analýzu kvality spalování provádíme v palivové laboratoři.
Testy určení pohlaví ptáků, diagnostika virových infekcí a chlamydií u ptactva
Společnost Genexone s.r.o. zajišťuje testy určování pohlaví ptáků, diagnostiku virových infekcí a chlamydií u ptáků letců a běžců.
Rozbory pitných, odpadních, povrchových i bazénových vod - laboratoř Říčany u Prahy
Společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se zabývá odběry a rozbory pitných, povrchových, odpadních a bazénových vod a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Genetický test sportovních dispozic - poznejte možnosti a schopnosti svého těla
Rádi by jste věděli k jakému sportu máte vy nebo vaše dítě předpoklady? Chcete poznat možnosti a schopnosti vašeho těla? Objednejte se na genetický test sportovních dispozic ve firmě Genexone Olomouc.
EasySeq ™ SARS-CoV-2 (nový koronavirus) celogenomové sekvenování NGS - Novinka!
Představujeme Vám naši novinku EasySeq ™ SARS-CoV-2 (nový koronavirus) celogenomové sekvenování NGS - P-UOříprava NGS knihovny pomocí reverzní komplementové PCR.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Anonymní DNA testy na určení otcovství za příznivé ceny, vhodné i pro soudní účely
Určování otcovství pomocí anonymních DNA testů provádí společnost Genexone s.r.o. se sídlem v Olomouci. Tyto testy jsou prakticky na 100% spolehlivé a využívají se i pro soudní účely.
Stomatologická laboratoř Vsetín, protetika, výroba zubních náhrad
V zubní laboratoři ve Vsetíně vyrábíme veškeré zubní náhrady, tzv. protetiku.
Výroba zubních snímacích náhrad Polná, výroba a opravy fixních i snímacích zubních náhrad
Zabýváme se výrobou zubních náhrad včetně fixních a snímatelných náhrad, zubních korunek i můstků v různém provedení a cenách.
Stomatologická laboratoř Polná, v.o.s.
Měření škodlivin v pracovním prostředí Česká Třebová, zjištění stanovených hygienických limitů
Kontrola mikrobiální kontaminace prostředí (stěry a otisky): prostředí potravinářských zařízení, kosmetických salónů, plaveckých bazénů, vodojemů, vlhkých bytů atd.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Akreditovaná laboratoř Pardubice - Akreditovaná zkušebna pro nátěrové hmoty
Provádíme hodnocení polymerních materiálů, nátěrových hmot a ochranných povlaků, testování mechanických vlastností, hodnocení odolnosti proti korozi a povětrnosti - SYNPO,akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Testování protilátek na COVID-19 pro samoplátce
Neváhejte a nechte se otestovat na COVID-19! Kvalitní sérologický test z žilní krve s vysokou vypovídací hodnotou s výsledky do 48 hodin od společnosti AeskuLab, a.s. Odběrová místa po celé ČR.
Testujeme na protilátky Covid-19, Bioptická laboratoř Plzeň, online objednání na odběr
Bioptická laboratoř s.r.o. je největší cytologická laboratoř a zároveň největší bioptická laboratoř v České republice, nově testujeme na protilátky Covid-19, online objednání na odběr.
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv, výměny olejových náplní, aplikace aditiv pro motory a převodovky, mazací služby.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.
Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o. – odběry a rozbory vody
Odběry a rozbory pitné a užitkové vody pro široké použití zejména na území hl. města Prahy a přilehlého okolí zajišťuje Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Rozbory a odběry vod pitných, odpadních i povrchových
Odběry, rozbor a vyhodnocení vod, návrhy řešení a používaní vod, testování vod pitných, bazénových, povrchových i odpadních u společnosti Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody, vzorkování, laboratorní rozbory, odběry, analýzy.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Kompletní rozbory vody Polička, Vysoké Mýto, Choceň
Zajistěte si rozbor vody včas, protože v nekvalitní vodě se totiž můžou objevovat nebezpečné bakterie - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Genetické testy, zjišťování dědičných onemocnění a civilních chorob
Genetické testování dědičných, kardiovaskulárních, nádorových a civilních onemocněních pro lékaře i veřejnost v genetické laboratoři GENLABS s.r.o., České Budějovice.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno