Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Technický dozor stavebníka se zaměřením na dozor na pozemních stavbách - seminář 21. listopadu 2017 Brno
Pohybujete se ve stavebnictví? Navštivte seminář na téma Technický dozor stavebníka se zaměřením na dozor na pozemních stavbách, který pořádá dne 21. listopadu 2017 v Brně společnost SEKURKON, s.r.o.
Školení, seminář novela stavebního zákona - změny územního plánování, rozhodování a stavebního řádu
Byla schválena velká novela stavebního zákona 2017 - Vzdelávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila školení, seminář na toto téma, se zaměřením na změny územního plánování a stavebního řádu.
Profesní školení řidičů pro osobní i nákladní vozy - vstupní, pravidelné i rozšířené
Profesní školení řidičů vstupní, pravidelné i rozšířené pro osobní i nákladní vozy zajišťuje společnost Autoškola Pollak s.r.o., pro všechny v okolí Havířova, Karviné i Českého Těšína.
Opakovaná školení při stavebních pracích Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. z Příbrami nabízí opravná školení a přezkoušení pro stavební práce - jeřábníci, vazači, topiči, řidiči,kombajnéři a další.
Poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO Příbram
Společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. se zabývá a poskytuje poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO.
Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů Most
Před realizací stavby s možností poškození vodou vyhledejte odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Kurzy účetnictví v Praze – vzdělávání pro začátečníky i pokročilé
Kurzy účetnictví pro začátečníky a pokročilé zajišťuje naše zkušená lektorka v učebně v Praze.
Základní a opakovaná školení pracovníků Rakovník -  nové poznatky a předpisy
Kromě základního školení nabízíme také přezkoušení. Všechny kurzy jsou ukončeny zkouškou a předáním osvědčení o absolvování.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Kurzy pro lešenáře, vstřelovače, svářeče Příbram
Hledáte dobře placené lukrativní zaměstnání v profesi, po které je v současnosti poptávka? Navštivte kurzy pro lešenáře, vstřelovače a svářeče, které pořádá Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Školení strojníků, jeřábníků a svářečů Příbram - školení v oblasti bezpečnosti práce
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá základní kurzy a školení v oblasti bezpečnosti práce. U vybraných profesí poskytujeme školení v našich školících střediscích nebo externě přímo u zákazníka.
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pro oblast PO, BOZP a OŽP - odborné kurzy požární ochrany Praha
Školení pro oblast PO, BOZP a OŽP a další odborné kurzy požární ochrany pořádá Vzdělávací středisko T.E.P.
Kurzy první pomoci pro pedagogy - staňte se pro své žáky lepším učitelem
Jste pedagogem na základní a střední škole nebo i v dětském domově a rádi by jste se stali pro své žáky lepším učitelem díky kurzu první pomoci? PMeduca v Olomouci vám s tímto ráda pomůže.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Ústí nad Labem – revize, školení, poradenství
Se zajištěním bezpečnosti práce a ochrany zdraví zaměstnanců stejně jako s požární ochranou pracoviště Vám pomůže firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Organizační služby Děčín - pořádání konferencí, kongresů, semínár
Flexibilní, malá společnost pana Miroslava Bezouška se specializací na kompletní organizační služby - kongresy, konference nebo vzdělávací akce. Vzdělávací akce zajišťujeme především pro oblast stavebnictví. V našich službách naleznete semináře, školení, prezentace, konference nebo kongresy. Pro více informací nás kontaktujte na ...
Semináře a konference  pro firmy Praha - roční kurzy ruštiny pro podnikatele
Semináře ruského jazyka na klíč a konference o stavebnictví připravujeme na míru potřebám zákazníků.
Školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP) Praha
Společnost PRHAS s.r.o. se zabývá a provádí zákonné školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP.
Organizace vzdělávacích akcí Děčín - máme zkušenosti s pořádáním akcí pro stovky lidí
Malá, ale flexibilní společnost pana Miroslava Bezouška se zabývá organizováním a pořádání vzdělávacích akcí. V praxi pořádáme akce pro desítky, ale i stovky lidí.
Školení pro manikérky a pedikérky Praha - garantujeme perfektní vyškolení
Školení v manikúře a pedikúře obstarává v Praze společnost Jaroslava Lukeše – JESSICA.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Školení práce ve výškách Plzeň
Pracujete ve výškách, jste z Plzně a okolí a potřebujete podle zákona základní nebo opakovací školení (doporučené po roce)? Kontaktujete instruktora výškové techniky Ing. Jiřího Žižku.
Požární ochrana a BOZP - kontrolní a revizní činnost
školení bezpečnosti práce zaměstnanců, požární ochrana, kontrolní a revizní činnost, prodej hasících přístrojů a doplňků pro požární techniku zajistí firma PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Školení obsluhy pracovních strojů - kurz pro strojníky
Školení obsluhy pro pracovní stroje, kurzy strojníka, autorizovaný prodej a servis stavebních strojů a další zajistí na Ostravsku firma WAY MORAVA, s.r.o.
Pořádání kurzů a školení pro osoby obsluhující hutnící a stavební techniku
Obsluha strojů stavební a hutnící techniky, pořádání školení a kurzů pro strojníky, průkaz pro práci se stavebním strojem zajistí v Brně WAY MORAVA, s.r.o.