Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Školení a podpora AMS – základní i pokračovací
Registrovaným uživatelům firmy Mechanika Teplice, družstvo je určena nabídka základních a pokračovacích školení AMS pro obsluhu analogových a digitálních tachografů, které se konají v Děčíně v Brně.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Rekvalifikace mistrů - akreditovaný vzdělávací program pro vedoucí provozu
Vzdělávací,rekvalifikační program pro mistry a vedoucí provozu akreditovaný MŠMT ČR s certifikátem s celostátní platností můžete získat díky otevřenému školení od DMC management consulting s.r.o.
Otevřené kurzy Praha – zajímavá nabídka témat a okruhů
Vzdělávání je nutností snad ve všech oborech. Širokou nabídku témat a okruhů přinášející nové informace naleznete v otevřených kurzech pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
GDPR školení Praha - praktická implementace nařízení na ochranu osobních údajů
GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost již 25. 5. 2018. Týká se všech firem, institucí i jednotlivců. Seznamte se s ním včas!
Precizní zemědělství v tématu univerzitních dnů ČZU
Mějte přehled o tom co se děje v zemědělství díky přednášce Univerzitní dny ČZU – Precizní zemědělství v prostorách SŠZ a VOŠ v Chrudimi.
Školení bezpečnosti práce Příbram
Každý zaměstnavatel je povinen přímo ze zákona zajistit zaměstnancům školení bezpečnosti práce. V Příbrami a okolí je to bez starostí, stačí kontaktovat Vzdělávací středisko s.r.o.
Svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé
Svářečská škola z České Třebové je navíc zapojena do systému české svářečské společnosti ANB.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...