Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik i opakovací školení řidičů manipulačních vozíků
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik k řízení manipulačního vozíku a následné opakovací školení řidičů realizuje společnost AUTO EDU s.r.o. se sídlem v Ostravě.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Svářečský kurz Hradec Králové
Získejte svářečský průkaz nebo si rozšiřte svou kvalifikaci na našich kurzech svařování v Hradci Králové.
Profesionální poradenská společnost v oblasti BOZP a PO v Jihomoravském kraji
Zabezpečení celkové bezpečnostní a požární dokumentace vaší společnosti, zajištění a realizace vstupních a periodických školení, prodej hasící techniky, revize všech přístrojů od PB Alfa s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Proškolíme Vás v programu PREMIER systém v Praze a okolí – individuálně nebo hromadně
Využívá Vaše firma ke zpracování účetnictví program PREMIER systém? Pokud jste z Prahy a okolí, pak Vás i Vaše zaměstnance proškolíme a seznámíme s novinkami, které Vám usnadní práci.
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.
Trénink prodejních dovedností – schopnost získat zakázku, uzavření obchodu
Profesionální koučink zaměřený na trénink prodejních dovedností pořádá společnost Profiprodej Martina Gajdoše. S námi se naučíte jak získat zakázku a uzavřít obchod.
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků, IT kurzy, získání certifikátu.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Přetíženost vedoucích pracovníků - syndrom vyhoření - ztráta chuti pracovat
Zatočte s přetížeností vedoucích pracovníků, syndromem vyhoření a ztrátou chuti pracovat. V tomto směru Vám rád poradí a pomůže profesionální kouč Martin Gajdoš!
Základní, rozšiřovací kurz, opakované školení obsluh zemních, stavebních strojů
Firma KNOTEK pořádá základní, rozšiřovací kurz i opakované školení obsluh zemních strojů a stavebních strojů. Pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště funguje výukové středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Svářečská škola s vlastním školicím střediskem v Dobřanech
Svářečské oprávnění a kurzy, poradenství, certifikace, svářečská škola, poskytovatel školení, auditorské činnosti a přezkoušení to je společnost ŠKOLA WELDING s. r. o.
ŠKOLA WELDING s.r.o.
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, koučink pro pedagogy, ředitele škol
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol, osobní koučink, kurzy pro ženy.
Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách - kurz je zdarma
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách pro rozšíření znalostí v oboru.
Seminář Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá seminář na téma Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH. Je určen pro ekonomy, finanční účetní i podnikatele.
Aktuality, připravované změny v oblasti daně z příjmů-vzdělávací kurz, seminář
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila vzdělávací kurz, seminář zaměřený na aktuality a připravované změny v oblasti daně z příjmů pro rok 2021.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Pořádání akreditovaných, kvalifikačních i rekvalifikačních odborných kurzů
Akreditované, kvalifikační i rekvalifikační odborné kurzy pořádá Vzdělávácí zařízení zdravotně-hygienických služeb ve Zlíně. Kurzy jsou zakončené teoretickou i praktickou zkouškou.