Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Školení řidičů referentů Brno - chraňte sebe a své zaměstnance
Vlastníte firmu a Vaši zaměstnanci jezdí na schůzky, nebo jen řídí vozidlo mimo komunikaci například ve skladu? Pak by měli absolvovat školení řidičů referentů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Pozvánka na školení - zařízení dětských hřišť - termín školení: 7.6.2022  Praha 4 - Novodvorská
Zveme vás srdečně na školení na téma: Zařízení dětských hřišť, které se koná 7.6.2022 na Praze 4.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Koordinace BOZP, technický dozor a programování na CNC od VSI STAVBY spol. s.r.o.
Společnost VSI STAVBY spol. s.r.o. sídlící v Plzni se zaměřuje na stavební a inženýrské práce a poskytuje i služby v oblasti CNC strojařiny.
Odborné kurzy a školení v oblasti ISO/IEC a manažerských systémů řízení
Společnost T Cert, s.r.o. se sídlem v Praze Vám pomůže získat a rozšířit vzdělání v oblasti manažerských systémů řízení, certifikací ISO a IEC pomocí odborných kurzů a školení.
Hasič - Servis, Luboš Pultar - Mezouň
Firma Hasič - Servis, Luboš pultar poskytuje komplexní služby v oblasti hasicích přístrojů.
WEBINÁŘ ZDARMA: NA CO SI DÁT POZOR S PŘÍCHODEM ZÁKONA 250/2021? - Termín: 6.4.2022; 14:00 - 15:00 hod
Nečekejte na 1.7.2022, aby vám nenarostly náklady, protože nový zákon 250/2021 Sb. přináší změny v provozování vyhrazených technických zařízení - elektrická, zdvihací, tlaková a plynová.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Pedagogický institut, vzdělávání pedagogů, eLearning, prezenční kurzy, vzdělávání ve školách
Náš pedagogický institut z okresu Havlíčkův Brod napomáhá s rozvojem občanské společnosti prostřednictvím kvalitního vzdělávání ve školách.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana okres Cheb
Mám dlouholeté zkušenosti v oblasti BOZP a PO - jeho organizaci ve firmě, vedení dokumentace a školení zaměstnanců.
Vzdělávání v ekonomickém a obchodním směru
Chcete více rozvinou své vzdělání v oblasti ekonomie, obchodu, podnikání a propagace? Potřebujete pro svou práci znát nové trendy a zákony v této oblasti?
AV-economics, s.r.o.
Studujte a vzdělávejte se odkudkoliv a kdykoliv!
Ještě celkem nedávno se mohlo studium, školení, trénink na dálku, zdát jako fikce, něco nepředstavitelného. Technologie a doba vše naštěstí posunula.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Stavební, technický dozor na stavbách, kontrola financování stavby, koordinátor BOZP - služby pro firmy, úřady, bytová družstva
Stavební dozor a technický dozor na stavbách i kontrolu financování stavby a služby BOZP pro firmy, družstva, úřady zajistí Lubomír Kocfelda. Služby poskytuje v regionu Zlín, Zlínském kraji.
Odborná školení zaměstnanců Nové Strašecí
Školení, rekvalifikační kurzy, kvalifikační oprávnění a průkazy. Odborná školení a poradenské služby, revize strojů a zařízení od společnosti Jan Šlegr ve Středočeském kraji.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení a přezkoušení řidičů VZV, vysokozdvižných, nízkozdvižných vozíků
Školení nových řidičů vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků, VZV všech tříd, školení a přezkoušení profesionálních řidičů zajišťuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Správa a údržba nemovitostí Brno, správa a údržba pozemků, BOZP a revizní činnost, kontroly
Společnost LexFin s.r.o. z Brna poskytuje komplexní služby související s provozem a správou nemovitostí, objektů a majetku, právní poradenství.
Služby v oblasti požární ochrany a BOZP Ústí nad Orlicí, kontroly hasících přístrojů, hydrantů
Nabízíme služby v oboru požární ochrany a BOZP, pro firmy zajišťujeme bezpečnost práce a ochranu zdraví při práci, kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Realizace revizí zejména jeřábů a zdvihací techniky, pořádání školení obsluhy jeřábů, vypracování bezpečnostní dokumentace, práce dle norem a nařízení – to je JORK – montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Školení zaměstnanců v oblasti PO, BOZP a zpracování dokumentace PO, BOZP
Proškolení zaměstnanců firem a podniků v oblasti PO a BOZP zajistí na Znojemsku firma Středisko požární ochrany František Fousek. Zpracujeme také dokumentaci BOZP a PO.
Středisko požární ochrany František Fousek
Školení řidičů referentských vozidel do 3.500 kg – zaměstnanci řídící služební auto
Pro všechny řidiče referentských vozidel do 3500 kg je zaměstnavatel povinen zajistit školení, jedná se o zaměstnance řídící služební vozy, které pořádá společnost Školení řidičů s.r.o. v Ostravě.
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy specifických poruch učení.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.
Moderní školící a vzdělávací agentura v Pardubickém kraji
Vzdělávací středisko s dlouholetou tradicí v Chrudimi, kurzy a školení na míru, pravidelné vzdělávání v otevřených kurzech, stěžejní okruhy a témata, ale i dle přání zákazníka – Agentura Ámos.
Tvorba a udržování systémů managementu kvality, Hradec Králové
Poradenství, audity i školení v oblasti systému managementu kvality v různých oborech. Personální audity i manažerská školení. Pomoc při získávání a udržování certifikátů kvality.
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava