Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Vzdělávací otevřené kurzy Praha - Cegos Solutions výuka managementu -  individuální přístup k kontinuální výuce
Manažery vyučujeme management pomocí kurzů Cegos Solutions. Všechna školení probíhají v našem pražském centru.
Školení výrobních podniků pro optimalizaci podnikových procesů České Budějovice
Českobudějovická společnost Minerva ČR a.s. pro výrobní podniky pořádá školení pro podporu optimalizace podnikových procesů a to např. při změně uživatele nebo novém náboru zaměstnanců.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Školení  na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pro personalisty i běžné uživatele.
Školení na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pořádá firma FREE RW SOFT v.o.s. pro personalisty, IT oddělení ale i běžné uživatele.
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Koordinátor BOZP na staveništi při přípravě a realizaci stavby
Každá příprava nebo realizace stavby si vyžaduje koordinátora, který se postará o bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi. Proto je zde Olomoucká firma SAFETY PRO, která se o vše postará.
Vzdělávací program specialista pachových prací - stopování, vyhledávání drog
Firma HUSPOL group se sídlem v Přerově zajišťuje vzdělávací programy specialista pachových prací - stopování a vyhledávání drog. Neváhejte a navštivte nás i vy!
Vzdělání, zkoušky pro kynology, hipology, roční studium se získáním titulu MAT
Pokud chcete získat titul MAT, pak absolvujte roční studium, které vám zajistí firma HUSPOL group s.r.o. - zaměřuje se na vzdělání a zkoušky pro kynology a hipology.
Školení pro jednotlivce i velké firmy EXPERIA GROUP | Pardubice
Školení pro jednotlivce i velké firmy pořádá EXPERIA GROUP Pardubice. Přijďte se zdokonalit ve svých dovednostech s počítačovou technikou. Získejte maximum informací z počítačového světa. Školení na míru v EXPERIA GROUP Pardubice. Cílem našeho školení ať už pro jednotlivce či velké firmy je zvýšení produktivity zaměstnanců a snížení pochybení. ...
Svářečská škola kurzy svařování výuka svářečů kurzy pájení.
Svářečská škola zajišťuje kurzy svařování, výuku svářečů nebo kurzy pájení. Všechny kurzy jsou ukončeny úřední zkouškou dle daných norem. Nezaostávejte ve vzdělávání. Svářečská škola v České Třebové vám poskytne ty nejlepší znalosti v oboru svařování. Svářečská škola v České Třebové je zapojená do systému výuky svářečů řízeného Českou ...
Neustálé zlepšování je klíčem k zajištění konkurenceschopnosti – Olomouc
Neustálé zlepšování společnosti a zajištění konkurenceschopnosti zajistí konzultační služby od společnosti DMC management consulting s.r.o., pobočka Olomouc nebo Praha.
Kurz - novela normy ISO 9001;2015, Praha
Kurz novela normy ISO 9001:2015 je jak již sám název napovídá věnován změnám v nejrozšířenější normě ISO 9001, které vyšly 15.září 2015.
Rekvalifikační kurzy, školení, přezkoušení plavčíků, mistrů plavčíků ve Zlíně
Městské lázně ve Zlíně pořádají rekvalifikační kurzy, školení plavčíků a mistrů plavčíků i pravidelné přezkoušení podle akreditace MŠMT.
Svářečská škola Česká Třebová
Svářečská škola v České Třebové pro vás uskutečňuje školení a kurzy svářečů. Svářečská škola se perfektně hodí pro ty co jsou technicky a manuálně zruční. U nás se naučíte vytvářet kvalitu. Do systému výuky svářečů řízeného Českou svářečskou společností ANB je zapojena i Svářečská škola v České Třebové. Uchazeči jsou odborně vedeni se naučit ...
E learningové vzdělávání, online kurzy na míru Zlín, Zlínský kraj
Společnost PROFIMA EFFECTIVE Zlín pořádá online vzdělávací kurzy na míru. E learningové vzdělávání je velmi populární, hlavně z důvodu časové nezávislosti, kdy má klient on-line přístup do portálu E-vzdělávání 24 hodin denně a také pro možnost individuálního tempa studia, studijním materiálům věnujete tolik času, kolik máte k dispozici. Po ...
Kurz pro pečovatele o seniory a handicapované Zlín
Společnost PROFIMA EFFECTIVE Zlín nabízí vzdělávací kvalifikační kurz pro pečovatele, pečovatelky a osoby pečující o seniory a handicapované. Délka kurzu je 172 hodin. Vzdělávací kurz je určen pro pracovníky v sociálních službách a také fyzické osoby, které se starají o osoby pobírající příspěvek na péči. Absolvent kurzu bude připraven ...
Vzdělávací institut vás přiblíží vašim snům nejen rekvalifikačními kurzy v Prostějově
Chcete-li se neustále vzdělávat nebo jste momentálně bez zaměstnání a toužíte rozšířit své pracovní zařazení prostřednictvím rekvalifikačních kurzů, pak se obraťte na Vzdělávací institut v Prostějově.
Mediální trénink - trénink vystupování před kamerou, Praha
Profesionální mediální trénink pro skupiny i jednotlivce poskytuje Video studio Polas na Praha 6.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
BOZP školení zaměstnanců a vedoucích pracovníků, Mariánské Lázně
Školení zaměstnanců v předpisech BOZP ve stavebnictví, v prostředí s nebezpečím výbuchu či pro bezpečnou obsluhu strojů nabízí společnost APOSTAV spol. s.r.o., Mariánské Lázně.
Masérské kurzy pro maséry i laiky Zlín-havajská masáž lomi lomi
ENERGICKÉ CENTRUM Zlín nabízí možnost absolvovat masérský kurz pro maséry i laiky. Kurzy v nabídce: - Havajská masáž Lomi Lomi - Havajská masáž Lávovými kameny - Záda a šíje pro laiky. Termíny masérských kurzů pro maséry i laiky - 18 vyučovacích hodin, so-ne 9-18h : - HAVAJSKÁ MASÁŽ LOMI LOMI 23.4.-24.4.2016 ...
Kurz fyzioterapie Praha - pro středoškolské a vysokoškolské terapeuty
Kurz fyzioterapie vyučí středoškolské a vysokoškolské terapeuty v nových stylech rehabilitace pacienta. Naši kliniku a školící středisko naleznete na Praze 8.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Rehabilitační kurzy od Monady - Plán březen - květen 2016
Představujeme Vám nabídku rehabilitačních kurzů od kliniky komplexní rehabilitace Monady spol.s.r.o. - Plán březen - květen 2016.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Služby pro stavební firmy, profesionální dohled nad stavbou - Veselí nad Lužnicí
Stavební dozor, koordinátora BOZP a komplexní dohled na Vaší stavbou Vám zajistí společnost NOCTA DESIGN s.r.o. z Veselí nad Lužnicí. Poskytujeme široké spektrum služeb, které jsou zapotřebí pro zajištění bezpečnosti a kvality veškerých stavebních prací. Abychom zajistili plynulý průběh stavby, úzce spolupracujeme se zpracovatelem projektové ...
Koordinátor BOZP, NOCTA DESIGN, Veselí nad Lužnicí
Koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi od společnosti NOCTA DESIGN, to je záruka bezpečné stavby za všech okolností. Chcete-li, aby Vaše stavební práce probíhaly bezpečně a bez rizika úrazu či škody na majetku, pak využijte služeb společnosti NOCTA DESIGN s.r.o. z Veselí nad Lužnicí, která zajišťuje služby ...
Školení obsluhy jeřábů Praha a střední  Čechy
Nabízíme školení obsluhy jeřábů. Pro bezpečnou obsluhu jeřábů provádíme zaškolování a pravidelná opakovaná školení pro: - jeřábníky - obsluhu jeřábů - pověřené osoby - vazače břemen. Dále také vydáváme průkazy způsobilosti k obsluhování jeřábů. Bližší informace naleznete na webových stránkách viz odkaz níže.
Semináře, kurzy a školení účetnictví Plzeň – přijďte se účetně vzdělat
Potřebujete si osvojit základy účetnictví, vzdělat se v určitě oblastní účetnictví nebo jen si obnovit znalosti spojené s tímto oborem? Právě pro Vás paní inženýrka Julie Kukanová pořádá kurzy v Plzni. Kurzy a školení může navštěvovat každý, kdo má zájem o oblast spojenou s účetnictvím. Kurzy jsou pořádány na aktuální téma DPH, účetní ...