Sociální a zdravotní péči o seniory zajistí domovy důchodců a seniorů, penziony s pečovatelskou službou pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů včetně bezbariérových přístupů s výtahem a vyškoleným personálem, celodenním servisem nebo asistenční službou pro seniory s hendikepem nebo sníženou soběstačností.

Zajímavé bydlení pro seniory s veškerým servisem – Penzion Atrium
Atraktivní domov pro seniory – seniorservis, komplexní služby seniorům v Liberci – snadné umístění seniorů na krátkodobý nebo dlouhodobý pobyt – u nás v Penzionu Atrium
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Domov pro seniory s důstojným a individuálním přístupem
Domov pro seniory s kapacitou 72 lůžek v okrese Svitavy. Příjemné prostředí a kvalitní péče. Individuální přístup samozřejmostí. Volnočasové aktivity. Zajistíme Vašim blízkým důstojné stáří.
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov, domov důchodců se zdravotní a ošetřovatelskou péčí
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov poskytuje sociální a zdravotní služby, podporuje soběstačnost uživatelů a umožňuje prožití plnohodnotného života seniorů.
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby, nepřetržitý provoz, domácí zdravotní péče, prádelna.
Penzion pro seniory – dům s pečovatelskou službou pro osaměle žijící seniory
Dům s pečovatelskou službou pro osoby starší 65 let – nabízíme komplexní služby s veškerou péčí – vracíme seniorům plnohodnotný život - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Sociální zařízení s nepřetržitou péči o osoby se zdravotním postižením
Zařízení sociálních služeb poskytující nepřetržitou péči osobám se zdravotním postižením – Domov „Bez zámků“ se sídlem v Tuchořicích v okrese Louny.
Možnost krátkodobých i dlouhodobých pobytů pro seniory v domově
Dům s pečovatelskou službou pro Vaše blízké – dlouhodobé i krátkodobé pobyty pro seniory se zajištěným programem - Penzion pro seniory Atrium Liberec se o vše postará!
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru, ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích, celodenní stravování.
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, stacionář
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, denní stacionář Domovinka pro seniory, středisko osobní hygieny, manželská a rodinná poradna.
Terénní a ambulantní pečovatelská služba, rozvoz obědů Kyjov, domov pro seniory a postižené osoby
Terénní a ambulantní pečovatelská služba, rozvoz obědů Kyjov, domov pro seniory a dospělé osoby se zdravotním postižením, denní stacionář, osobní asistence.
Ošetřovatelský dům Praha 3, poskytovatel sociálních služeb seniorům
Ošetřovatelské služeb osobám se sníženou soběstačností. Profesionální sociální služby, které zabezpečují podporu každodenního kvalitního života. Od zdravotní pomoci po bohatou nabídku aktivit.
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, ošetřovatelská péče
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, zdravotní a ošetřovatelská péče, pobytová služba, sociální služby seniorům, volnočasové aktivity.
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova, ubytování seniorů, ošetřovatelská a zdravotní péče, stravování, sociální poradenství.
Městské centrum komplexní péče, Domov pro seniory Benátky nad Jizerou
Městské centrum komplexní péče, domov pro seniory zajišťující nepřetržitou péči a podporu klientům Benátky nad Jizerou.
Domov seniorů pro seniory se sníženou soběstačností, ubytování a stravování, okres Mělník
Důstojné stáří s dostatečnou dávkou nezávislosti poskytují v zařízení nedaleko Mělníka, kde se nachází Domov seniorů Vidim, poskytovatel sociálních služeb.
Domov s péčí pro osoby se zdravotním postižením, terénní sociální služby, ubytování
Kompletní péči o osoby s mentálním i kombinovaným postižením či chronickým onemocněním poskytuje Domov Iváň, poskytovatel sociálních služeb z obce Rataje nad Sázavou.
Domov seniorů Úvaly, sociální služby a ošetřovatelská péče
Celoroční pobyt pro seniory s komplexními celodenními službami poskytuje Domov seniorů Úvaly, poskytovatel sociálních služeb. Nabízíme příjemné prostředí pro seniory s kapacitou 47 osob.
Domov důchodců Ústí nad Orlicí, ubytování seniorů
Sociální služby pro seniory, dlouhodobý pobyt se stravováním, zdravotní péčí, společenskými aktivitami poskytuje Domov důchodců Ústí nad Orlicí.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Domov F.A.Skuherského, z.ú. Opočno - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf
Poskytujeme sociální služby v Opočně a okolí. Dále nabízíme pobytovou sociální službu v Domově pro seniory Jitřenka a Rudolf s nepřetržitým provozem.
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Pečovatelská služba, osobní asistence pro seniory i osoby se sníženou soběstačností
S péčí o zdravotně znevýhodněné osoby pomáhá Agentura domácí péče LADARA o.p.s. z Karlových Varů. Poskytujeme komplexní pečovatelské služby s cílem zvýšit kvalitu života daného člověka.
Péče o osoby s Alzheimerovou chorobou a ostatními typy demence, odborné přednášky i poradenství
Pomocnou ruku lidem s Alzheimerovou chorobou poskytuje Centrum sociální pomoci a služeb o.p.s. Hradec Králové. Snažíme se pacientům dopřát samostatný a plnohodnotný život v domácím prostředí.
Domov se zvláštním režimem pro seniory se stařeckou demencí, Brno
Domov pro seniory Nopova se zvláštním režimem poskytuje ubytování s různými typy stařeckých demencí, sníženou soběstačností, stravování, rehabilitace, aktivity.