Pro stavební účely jsou nepostradatelnou součástí takové stavební materiály jako písek a štěrk. Můžete si tak podle konkrétních potřeb vybrat písek podle velikosti zrn a v případě štěrku velikosti kamení a dále také podle možnosti využití jako obsyp potrubí, vyrovnávání povrchů, na omítky, podsyp, výrobu betonu, dlažbu, drenáže a další využití.

Písek, oblázky, kamenivo - sypké hmoty pro zahradní účely, terénní úpravy
Správa a údržba silnic Kroměříž zřídila pro zákazníky z regionu Zlínský kraj prodejní sklad, kde jsou na prodej sypké hmoty, písek, oblázky, kamenivo pro zahradní účely či terénní úpravy.
Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Prodej písku Ústí nad Orlicí - písek, štěrk, kamenivo
Nabízíme prodej písku, štěrku a kameniva pro výrobu dlažeb, staveb a jako zásypový materiál na cesty.
Prodej písku Česká republika – do omítek, betonu i na dětská pískoviště
Stavíte a potřebujete pro svou stavbu kvalitní písek? Prodej jemného písku na malty a omítky i hrubšího na výrobu betonu nabízí po celé České republice společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Sypké stavební materiály, struskové kamenivo, recykláty, křemičitý písek, prodej
Drcené kamenivo z ekologické recyklace Vám dodá rodinná firma Miroslav Karas DESTRO z Kladna. Prodáváme a odebíráme mnoho druhů stavebního odpadu a suti včetně ocelárenského materiálu.
Zemědělská výroba a těžba štěrkopísku Chlumec nad Cidlinou - rozsáhlý sortiment obilovin a štěrkopísků
Společnost Rovina Písek, a.s. Chlumec nad Cidlinou se zabývá zemědělskou výrobou a těžbou štěrkopísku.
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.
Pískovna Selibice zajistí kvalitní stavební materiály - Louny
Potřebujete stavební materiál na stavbu rodinného domu? Bude se vaše firma podílet na velkých stavbách silnic? Hledáte dodavatele štěrkopísku, kameniva nebo písku v lokalitě okresu Louny? Jestliže jsou vaše odpovědi kladné, pak by pro vás dobrým zdrojem stavebního materiálu mohla být pískovna Selibice. Pískovna Selibice dodává materiály na ...
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Prodej drceného kameniva pro stavební účely, dlažby, chodníky
Náš lom nabízí drcené kamenivo melafyr rozdílných frakcí vhodné pro dlažby, chodníky, betonové směsi, štěrk - LOM Babí, a.s Trutnov
Pískovna Seník-Lenešice – štěrkopísek, kamenivo na jednom místě
Firma PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. se zabývá těžbou štěrku a písku, které dále zpracovávají, aby odpovídaly normám ČSN EN. Firma se skládá ze 3 pískoven: Selibice, Lišany a Seník – Lenešice. Právě poslední jmenovaná je známá svoji těžbou písků a kameniva, které se po zpracování dále používá do betonu a betonových výrobků. Vybrat si můžete ...
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Prodej písku a štěrku Praha včetně dovozu za rozumné ceny
Potřebujete dodat kvalitní písek nebo štěrk a nemáte čas zajišťovat odvoz? S důvěrou se můžete obrátit na společnost Robert SÁL – SPV z Prahy, která nabízí prodej písku a štěrku včetně dovozu.
Prodej písku, štěrku Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou
Prodej písku a štěrku přímo z těžebního lomu. Písek a štěrk prvotřídní kvality.
Prodej a dovoz písku a kameniva se zajištěnou dopravou
Nabízíme prodej písku a také zajišťujeme kontejnerovou dopravu pro dovoz stavebního materiálu a odvoz suti na skládku - ZIPR s.r.o. Kolín
Špičková těžba kvalitních štěrkopísků a kameniva
Nabízíme prodej štěrku a kameniva z produkce závodního lomu Písek - Rovina Písek a.s. Chlumec nad Cidlinou
Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Lomy, kamenolomy, štěrkovny, pískovny v České republice – kvalitní písek a štěrk
Kvalitní štěrk a písek z vlastních lomů, kamenolomů, štěrkoven a pískoven rozmístěných po celé České republice nabízí společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Stavební materiál až na místo vaší stavby - prodej a dovoz štěrku, písku, betonu
Potřebujete-li dopravit stavební materiál na místo stavby, pak jsou pro vás nejlepší volbou Kontejnery Müller z Olomouce, kde se o vše postarají-zaměřujeme se na prodej, dovoz štěrku, písku i betonu.
Kamenivo, zemina, zásypový materiál, dodávka, prodej
Prodej, dodávka zásypového materiálu, kameniva, zeminy pro stavební účely dodává firma TESMA Jaroměřice s.r.o., sídlící v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Výhodný prodej a rozvoz štěrků, písků, kameniva a kačírku - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Dopřejte si kvalitní kačírek, písek, kamenivo nebo štěrk – prodej a rozvoz přímo na místo - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem