Široký sortiment stavebního řeziva a dřeva z produkce pily vám poskytne řešení pro veškeré vaše potřeby. Můžete si vybrat nejen kvalitní stavební řezivo, trámy, různé latě, fošny, hranoly, palubky a různé druhy prken a dalšího sortimentu, ale i kvalitní suché dřevo určené pro vytápění.

Kvalitní dřevní odpad pro použití v zahradnictví a jako palivo
Produkce kvalitního dřevěného odpadu se kterým se dá i topit či obhospodařovat vaši zahrádku - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Prodej kvalitního sušeného řeziva pro stavby nebo truhlářskou výrobu
Kvalitní sušené řezivo pro další využití – sušení v horkovzdušných sušárnách firmy KATRES - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Prodej dřeva Kladno – výběr, kvalita, dobré ceny
Sháníte kvalitní dřevo a řezivo, palubky ze smrku či borovice nebo hoblovaná prkna na dobré ceny? Velko- i maloobchod ELKOM P.P., s.r.o. se sídlem na Kladně má širokou nabídku a velký výběr.
Výroba a prodej stavebního řeziva včetně dodávky a montáže vazeb
Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva včetně dodávky a montáže vazeb nabízí velkoobchod Pila Kuklík v Novém Městě na Moravě.
Hoblování dřeva, řeziva, pila, dřevovýroba, podlahové, obkladové palubky
Jednou z našich služeb, které u nás provádíme je hoblování dřeva, řeziva na přání zákazníka, ohoblujeme Vám na přání podlahové i obkladové palubky a další.
Palubky i lepené lamelové dřevo BSH - Liberec
Při stavbě domu, chalupy nebo penzionu můžete využít lepené lamelové dřevo BSH, které splňuje všechny potřebné nároky a zároveň krásně vypadá.
Stavební řezivo a truhlářské řezivo vám vyrobíme na míru - Liberec
Stavební řezivo pro vás máme připravené v našem bohatém skladu, pokud vám ale stavební řezivo z naší nabídky nebude vyhovovat, rádi vám ho vyrobíme přesně na míru.
Výkup a prodej dřevní hmoty Mladá Boleslav - výkup od malo i velkododavatelů
Společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se věnuje obchodu se dřevem. Zajišťuje výkup dřeva od malých i velkých dodavatelů.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Plotovky, plotové latě včetně povrchových úprav frézování, hoblování
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou plotových latí a to včetně jejich povrchových úprav jako je frézování či hoblování.
Impregnace dřeva a řeziva máčením Pila Hartman
Perfektní ochranu řeziva docílíme máčením celého dřeva v impregnační vaně. Délka řeziva pro ošetření je do 12 metrů.
Tradiční špaletová okna dodají vaší chalupě toho správného ducha
Je vůbec možné pořídit si do dobové roubenky moderní okna a zároveň nenarušit starobylou atmosféru a ráz budovy? Ano! Špaletová okna vypadají skvěle a přitom mají všechny výhody moderních eurooken. Pokud vlastníte pohádkový srub či dobovou chalupu, po běžných plastových oknech samozřejmě nesáhnete. Jestli ale nechcete mít ve svém příbytku ...
Prodej stavebního řeziva, fošny, prkna, latě, trámy, střešní vazby všech rozměrů
PILA FACEK s.r.o. zajišťuje prodej stavebního řeziva, jako jsou fošny, prkna, latě, trámy, střešní vazby a to vše ve všech různých rozměrech.
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Prodej truhlářské řezivo z oddenkové jehličnaté kulatiny, smrk, jedle, borovice
PILA FACEK s.r.o. se zabývá prodejem truhlářského řeziva z oddenkové jehličnaté kulatiny těchto stromů - smrk, jedle, borovice.
Pila Jilemnice stavební řezivo Vrchlabí, prodej řeziva | Semily, Lomnice
Pila Jilemnice řeže a prodává stavební a jiné řezivo v rozměrech od 2,5m do délky 14m pro všechny co jsou z Vrchlabí, Semil, Lomnice nebo odkudkoliv po ČR. cože je stavební řezivo vhodné pro střešní vazby, trámy na roubenky aj. Pila Jilemnice zpracovává dřevo nestandardních rozměrů. Zaměřujeme se na sortiment atypických výrobků pro rodinné ...
Sušení truhlářského a stavebního dřeva | Hořice
Sušíme truhlářské a stavební dřevo z oddenkové kulatiny. Poznejte vynikající přednosti dobře vysušeného dřeva.
Stavební řezivo, krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny, hoblovaný program
Pila Novotný Jilemnice Vám zajistí stavební řezivo pro krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny i hoblovaný program.
Selské podlahy, terasy do roubených chalup, selských statků i moderních interiérů
Pila Novotný Jilemnice zajišťuje výrobou širokého sortimentu selských podlah a teras, které se Vám budou hodit nejen do roubených chalup a selských statků, ale i do moderních interiérů.
Stavební řezivo Hradec Králové - Pila Jiří Hartman
Svým zákazníkům nejen z Hradce Králové poskytujeme jen to nejkvalitnější stavební a truhlářské řezivo.
Stavební řezivo, pořez kulatiny, střešní vazby Kroměříž
Pila Lubná provádí pořez kulatiny a stavební řezivo na prodej. Dodáme i střešní laty a vazby, montujeme krovy. Naše dřevařská výroba má dvacetiletou historii. Prodej: -stavebního řeziva -fošny -trámy -hranoly, hranolky do délky 12m -desky -střešní laty, vazby -materiál na pergoly, altány. Montáže krovů. Úpravy povrchů ...
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Palubky, prkna, fošny, hranoly, kvalitní truhlářské řezivo z Pily Brloh
Kvalitní truhlářské řezivo Vám dodá Pila Brloh. V naší nabídce najdete palubky, prkna, fošny nebo hranoly. Mezi materiály, ze kterých můžete vybírat patří: SM, BO, JD, MD, DB, OL, TP, OS, TR, BK. Z našeho širokého sortimentu Vám můžeme nabídnout: - obkladové palubky, 19mm od 150 Kč/m2. Jsou určené především pro obklady v interiéru nebo jako ...
Palubky, stavební řezivo za akční ceny | Krnov
Široký výběr podlahových, obkladových palubek a stavebního řeziva za akční ceny zakoupíte v Krnově-Krásných Loučkách u firmy Pila Krnov, spol. s r.o. Vyrábíme: - tesařské krovy - střešní konstrukce - pergoly - garážová stání - palety - dřevěné přepravní bedny - dřevěné latění - paletové ohrádky - hranoly, latě, trámy a stavební hranoly ...
Stavební řezivo Frýdek-Místek
Pila Ručka v Horních Tošanovicích prodává kvalitní stavební řezivo v různých délkách dle přání zákazníka - až do délky 13m: - latě - fošny - hranoly - plotové desky - palubky - desky. Stavební řezivo je určené pro výrobu střechy, pergoly, altánu, pro stolaře. Řezivo dodáme následující den. Dřevo nařežeme, namoříme a dopravíme k ...
Obkladové, podlahové palubky, dřevěné obklady stěny Kroměříž
Společnost AGMI s.r.o. nabízí za výhodné ceny obkladové i podlahové palubky. Jedná se o dřevěné profilované lamely, které lze použít jako obklady stěny v interiéru i exteriéru - vhodné do koupelny, sauny. Používají se také jako obložení stropů, štítů i podhledů. Naše provozovna je na adrese: Kroměříž, ul.Chropyňská 2848 - ...