Široký sortiment stavebního řeziva a dřeva z produkce pily vám poskytne řešení pro veškeré vaše potřeby. Můžete si vybrat nejen kvalitní stavební řezivo, trámy, různé latě, fošny, hranoly, palubky a různé druhy prken a dalšího sortimentu, ale i kvalitní suché dřevo určené pro vytápění.

Těžba dřeva Mladá Boleslav - precizní plnění zakázky
Hledáte firmu s dlouholetou praxí, která včas plní zakázky a má seriózní jednání? Tak to hledáte akciovou společnost Lesy Mladá Boleslav.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Zpracování stavebního a truhlářského řeziva, palubek i palivového dřeva na Pile Jestřábí
O zpracování stavebního řeziva pro řemeslníky i truhláře se postarají na Pile Jestřábí v okrese Nový Jičín. Připraví pro Vás i palubky na míru, v případě potřeby i s podbitím, či palivové dřevo.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výkup dřeva Tábor, výkup dřevní hmoty, výkup vlákniny, surových kmenů, pilařské kulatiny, KPZ
Jsme ryze rodinná společnost. Naší náplní je nákup a následný prodej dřevní hmoty, doprava a těžba dřeva. Dále nabízíme možnost výkupu lesních pozemků.
Prodej dřevěných briket, řeziva - prkna, střešní latě
Malenovická pila Zlín má pro své zákazníky široký sortiment stavebního řeziva. Na prodej prkna, střešní latě, hranoly či fošny a také dřevěné brikety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné - výroba, prodej
Malenovická pila Zlín se zabývá výrobou a prodejem různých druhů řeziva. Výroba je zaměřena na stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné. Prodej za velmi příznivé ceny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební řezivo z Malenovické pily-střešní latě, dřevěné hranoly, fošny
Kvalitní stavební řezivo zakupte v Malenovické pile Zlín. V nabídce střešní latě, dřevěné hranoly, fošny, prkna různé tloušťky.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dřevotřískové OSB desky pro truhlářství a nábytkové konstrukce
Nabízíme OSB desky vhodné pro použití jak v interiéru tak v exteriéru – díky své pevnosti slouží i jako nosný materiál - Pila Hartman Jičín
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě, OSB desky, šalovací hranoly, vaznice, krokve, pozednice, kleštiny, dřevní štěpka.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Výhodný výkup kulatiny, výkup vytěženého dřeva od lesů nebo organizací
Kulatinu vykupujeme jak od organizací, městských a obecních lesů, tak od soukromých osob a to v jakémkoliv množství, kvalitě a sortimentu - Pila Jiří Hartman Jičín Hořice, Nová Paka