Plastové polotovary najdou využití v různých odvětvích a pro zcela specifické účely. Jedná se především o technické plasty, měkčené PVC pásy, plexisklo, polykarbonátové desky, desky pro reklamu, plastové desky pro kutily, různé tyče, trubky, dráty, lišty, profily, plasty pro stavbu, dům a zahradu a mnohé další.

Vakuové tvarování s výrobou vakuových výlisků z thermoplastů, díly pro automobilový průmysl
Kompletní služby vakuového tvarování od návrhu až po hotový výrobek Vám poskytne společnost PAJR s.r.o. z Mladé Boleslavi. Kvalitní díly a formy pro automobilový průmysl.
Ochranné plastové krytky a uzávěry, povrchová úprava plastů pro kovové díly, kvalitní materiály
Standardní i nestandardní plastové krytky pro závity trubek, příruby i kabely Vám vyrobí společnost Vinyl - Flex, s.r.o. z Ústí nad Labem. Kvalitní materiál s vysokou odolností a ohebností.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Kvalitní PP regranuláty pro vstřikování, vytlačování a další aplikace v plastikářském průmysl
Výrobou kvalitních PP regranulátů a kompaundů pro vstřikování, vytlačování a další aplikace se zabývá společnost JELÍNEK - TRADING, která na své recyklační lince v Křelově zajišťuje recyklaci plastů.
Protiprůvanové vratové clony - pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly
Protiprůvanové vratové clony nabízí společnost SPEDOS z Valašského Meziříčí, která je významnou výrobní společností a poskytuje Vám kvalitní pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly.
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Vstřikování plastů, plastové komponenty pro světlomety automobilů
Vstřikování plastů pro automobilový průmysl, výrobu a dodávku plastových komponentů pro přední a zadní světlomety s bezpečnostními a designovými prvky realizuje Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení vozidel pro potravinářské účely
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské účely , přeprava květin a léků od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně - zdravotní nezávadnost chladírenského obložení.
Bezpečnostní plastové a kovové plomby eshop - pro ochranu Vašich produktů
Bezpečnostní plastové a kovové plomby s lankem, ocelovým drátkem a hřídelkou, které jsou vhodné pro ochranu Vašich produktů naleznete v našem e-shopu.
Odolný polykarbonát komůrkový, trapézový, plný - prodej i montáž
Prodej i montáž odolného polykarbonátu komůrkového, trapézové i plného zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty v okolí Ostravy i Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
PTFE – polytetrafluorethylen  – sériová i kusová výroba produktů
Nejen v chemickém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu naleznou díky svým jedinečným vlastnostem uplatnění produkty PTFE – polytetrafluorethylen od firmy STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Moderní plasty PTFE – Polytetrafluorethylen – sériová i kusová výroba
PTFE – polytetrafluorethylen – moderní plasty a jejich sériovou i kusovou výrobu s využitím ve všech odvětvích průmyslu nabízí firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Prahy.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Vakuové tvarování, plastové díly pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování, vakuové výlisky z termoplastů, návrh, vývoj a výrobu plastových dílů pro automobilový průmysl realizuje PAJR s.r.o., okres Mladá Boleslav.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Výroba, prodej plastových profilů - podlahové lišty, umělé lajny, profily nábytkářské, těsnící, kontejnerové
Jednou z aktivit firmy Fatra a.s. je i výroba a prodej plastových profilů - např. podlahové lišty, umělé lajny, nábytkářské, těsnící profily. Plastové profily vyrábí v závodě nedaleko Zlína.
Nástrojárna lisovna plastové kovové výlisky Ústí nad Orlicí
Zabýváme se výrobou plastových výlisků na moderních vstřikovacích lisech, lisovna plastů disponuje celkovou výrobní a skladovací plochou 10 200 m2 - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Plastové desky Traplast Lázně Bohdaneč – výroba hladkých nebo dezénových desek
Výroba plastových desek, snadná a rychlá montáž bez mechanizace, plastové desky nepodléhají povětrnostním vlivům - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Lisování plastů, kvalitní výroba plastových dílů pro automobilový průmysl a stavebnictví
Precizní lisování plastů pomocí kvalitního technologického vybavení Vám poskytne firma FMP a.s. z Kamenice. Zajistíme Vám vše od návrhu přes realizaci, design až po konstrukce plastových dílů.
Výroba, prodej technických plastů, plastových polotovarů - technické díly z UHMW-PE 1000
Významný český výrobce a prodejce technických plastů, plastových polotovarů z UHMW-PE je firma ALIMAX s.r.o. Kroměříž. Technické díly z UHMW-PE 1000 mají široké uplatnění.
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Venkovní trvalá a ekologická  WPC dlažba
Dodáváme velmi kvalitní, trvanlivé a ekologické venkovní podlahy, WPC dlažba vám vykouzlí dokonalé zahradní zázemí - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Podlahové lišty a prahy na míru - dekorativní a čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou
Pro čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou jsou nejlepším řešením podlahové lišty a prahy, které vám zajistí na míru společnost HARMONIE DESIGN ve Vsetíně.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.