Plastové polotovary najdou využití v různých odvětvích a pro zcela specifické účely. Jedná se především o technické plasty, měkčené PVC pásy, plexisklo, polykarbonátové desky, desky pro reklamu, plastové desky pro kutily, různé tyče, trubky, dráty, lišty, profily, plasty pro stavbu, dům a zahradu a mnohé další.

Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu
Představujeme Vám společnost STAPI - Stanislav Pípal s.r.o. která se zaměřuje na zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Profesionální zakázková výroba plastových a kovových komponentů a jejich dokonalé zpracování – VJB PARTNER s.r.o.
Firma VJB PARTNER s.r.o je specializovaná na zakázkovou výrobu plastových a kovových součástek pro elektrotechnický průmysl, telekomunikace a stavebnictví v Jáchymově.
Zpracování a dodávka plastů pro výrobu světelné, tištěné reklamy
Zpracování a dodávku plastů pro výrobu světelné nebo tištěné reklamy vám zajistí společnost Elventa LV, s.r.o. se sídlem ve Velkém Týnci u Olomouce.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Výroba plastové recykláty - regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA
Firma REMIVA je zpracovatel plastových odpadů z výroby ve Zlínském kraji. Vyrábí plastové recykláty, regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA. Využití mají v různých odvětvích průmyslu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vstřikování plastů Kolín, výroba vstřikovacích forem
V rámci vstřikování plastů navíc nabízíme i tamponový tisk. To vše při dodržení veškerých potřebných norem a předpisů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Stavebnicové dělící stěny a příčky – rozdělení prostor v kancelářích i ve výrobě
Rozdělení prostor nebo zajištění protiprachové zábrany realizuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna prostřednictvím stavebnicových dělících stěn a příček.
Activity promotion s.r.o.
Identifikační náramky Tyvek – idenfikační pásky pro společenské akce
Skvělé identifikační označení osob účastnících se akcí, koncertů a festivalů představují náramky Tyvek, které jsou k dostání u společnosti IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Průmyslová sériová výroba nábytkových dílců a desek CNC formátováním
Komponenty pro výrobce nábytku dodává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zaměřujeme se na průmyslovou sériovou výrobu dílců a desek CNC formátováním a jinými technologiemi.
Potisk plastových karet - věrnostní, dárkové a klubové karty
Kvalitní potisk plastových karet na zakázku, jako jsou dárkové karty, ale také věrnostní či klubové karty poskytuje společnost IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Ohebné vinylové dílce a podlahové zakončovací lišty - prodej v e-shopu
Podlahové zakončovací lišty, schodnice a ohebné vinylové dílce dodává společnost Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov. V našem e-shopu zakoupíte různé podlahové prvky v požadovaném dekoru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba plastových směsí, výroba technických směsí, výkonné směsi na bázi polyolefinů, TABOREX, TABOREN,TABOCAB
Společnost SILON s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává plastové směsi na bázi polyolefinů pro stavebnictví, automobilový průmysl, hygienický sektor, zdravotnictví a řadu dalších průmyslových odvětví.
SILON s.r.o. plastové směsi
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Kovovýroba, zámečnické práce, výroba pásových a šnekových dopravníků, výroba z plastu a pryží
Společnost PADY kovovýroba s.r.o. nabízí širokou škálu řemeslné výroby. Zabývá se kovovýrobou, výrobou dopravníků, výrobou plastových a pryžových výrobků.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Ochranné průhledné přepážky na míru Praha
Průhledné zábrany z polykarbonátu či plexiskla, mobilní zábrany do provozoven obchodů či kanceláří na zakázku zhotovuje společnost MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Vyvýšené záhony na balkon či terasu Pardubice, vyvýšený záhon umožní zahradničení bez ohýbání
Je tu čas na zahradničení a spolu s tím i naše mimořádné vyvýšené záhony z materiálu Traplast, pěstování zeleniny či bylinek bez ohýbání!
Stroje na kompletaci plastových výrobků, montáž, skládání - volné výrobní kapacity
Volné výrobní kapacity na stroje pro kompletaci plastových výrobků, jejich montáž a skládání má společnost Josefa Krčmy ve Vsetíně, která ve Zlínském kraji funguje již od roku 1995.
Josef Krčma - lisovna plastů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz -  brány, závěsy do vratových otvorů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz - brány, do vratového otvoru průmyslových hal, skladů, továren, závěsy z PVC na míru od firmy PortaTherm s.r.o. z Brna.