Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Skříně pro plyn a elektro Červený Kostelec – výroba různých rozměrů a parametrů
Plynové skříně jako armovaná betonová stavebnice vyrábí firma Vilém Mach domečky na plyn a elektro v Červeném Kostelci.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Tvarovka, t-kus opatřená těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou
Tvarovky, t-kus opatřené těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou na zakázku vyrábí firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Gabionové ploty, opěrné zdi nebo obklady - moderní konstrukce s kamennou výplní
Společnost GABIONY GROUP, s.r.o. z Prahy působí po celém středočeském kraji a dodává a montuje pro Vás gabionové konstrukce, které lze využít pro opěrné zdi, ploty nebo obklady.
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Výroba revizních dvířek Praha, revizní dvířka všech možných rozměrů, tvarů a provedení
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem revizních dvířek na všechny možné rozměry, tvary a provedení, do zdiva, do sádrokartonové konstrukce, protipožární provedení, s možností zamknutí.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
Sloupky pro nerezová zábradlí
Kvalitní příslušenství a komponenty, jako jsou například sloupky pro nerezová zábradlí, zakoupíte u výrobce zábradlí Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba prototypových dílů Lázně Bělohrad, díly z vysokopevnostních plechů, pružinových ocelí
Firma Strojtools s.r.o. z Lázní Bělohrad je specialistou na výrobu lisovaných prototypových a vývojových dílů, zejména pro automobilový průmysl.
Vyrábíme a dodáváme polotovary a přesné výpalky z kovů
Zabýváme se dodávkami polotovarů a přesných výpalků z kovů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, plasma, nebo laser - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Stavebnicové nerezové zábradlí, skleněné zábradlí Teplice, paneláková madla, montáž zábradlí
Zajišťujeme dodávky a montáže různých variant stavebnicového nerezového zábradlí, dále skleněného zábradlí a panelákových madel.
Výpalky, pálení plazmou Hradec Králové
Naše firma Elza Předměřice nad Labem zhotoví přesný tvarový výpalek podle vámi dodané výkresové dokumentace.
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický, kožedělný průmysl - výroba různých tvarů dle požadavků
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický a kožedělný průmysl dodává firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Výsekové nože vyrábí v různých tvarech dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Strojírenská výroba, výroba kovových dílců Trutnov, výroba plastů, výkovků a odlitků
Naše strojírenská firma PROFORGE nabízí výrobu kovových dílců, konstrukcí, výrobu plastů, výkovků a odlitků, náhradní díly a brzdné segmenty.
Kruhový poklop pro pojezd osobními automobily - zakázková výroba prováděná specialisty
Specialistou na prodej pojezdných poklopů je firma Bulldeck s.r.o. Zabýváme se prodejem a dodávkou kruhových poklopů pro pojezd osobními automobily s možností individuálních úprav.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Kvalitní kovové nerezové zábradlí pro balkony, schodiště, lodžie a terasy
Kovové nerezové zábradlí vhodné pro balkony, schodiště, lodžie i terasy, které vyniká svou prvotřídní kvalitou vyrábí a po celé České republice dodává společnost JSW Bohemia s.r.o.
Nerezové zábradlí české výroby Teplice, montované zábradlí na klíč, stavebnice zábradlí
Vyberte si z různých typů zábradlí s vodorovnou výplní nebo plnou výplní, zábradlí lakované nebo zábradlí na francouzská okna.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.