Vyberte si ze široké nabídky hutních materiálů včetně služeb dělení, ohýbání, vypalování a dalších úprav. Certifikované produkty splňující i přísné normy, jako jsou betonářská výztuž, sítě, ocelové nosníky, plechy, pásová, plochá a kruhová ocel, pletivo, kované polotovary, kotvy a ukotvení, svářecí elektrody a mnoho dalších.

Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme
Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme na požadovaný rozměr, materiál běžně ve slitinách, dopravu zajistíme.
Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Na prodej kovové podlahové rošty - svařované, žárově zinkované
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín má na prodej žárově zinkované rošty - svařované kovové podlahové rošty v omezeném množství. Odběr možný ihned.
Dělení plechů a zhotovení tvarových výpalků Hradec Králové, dělící řezy i úkosy ocelových plechů
Využijte prodej plechů s možností zhotovení tvarových výpalků a úkosů, informujte se o ceně zhotovení i dodacích termínech.
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou nabízí specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční, zajišťujeme dopravu po celé ČR.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Výroba trapézových plechů Kolín
V našem areálu nabízíme výrobu trapézových plechů pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dělení svitků na tabule a svitků podélně na míru Praha – minimalizace nerezového odpadu
Společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze a její moderní servisní centrum nabízí zákazníkům možnost dělení svitků na tabule nebo podélně na míru s cílem minimalizace nerezového odpadu.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva
Firma KAMAX-METAL s.r.o. se zabývá i velkoobchodním prodejem hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva, profilů. Klientelu máme z regionu Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Olomouc.
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výrobky z nerezové oceli nerezaví - korozivzdorné plechy, tyče, trubky, dřezy
Široký výběr kvalitních produktů a výrobků z nerezové oceli s vyhledávanými korozivzdornými vlastnostmi a ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.
Nové technologie pro zpracování nerezové oceli – dělící a převíjecí linka
Společnost ITALINOX s.r.o. neustále investuje do nových technologií pro zpracování oceli za účelem spokojenosti zákazníků a rychlosti vyřízení objednávek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Švédské trapézové plechy i v antikondenzační úpravě Arcond
Švédské trapézové plechy se výborně hodí pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Kolín
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Nerezové děrované a dekorativní plechy | Paskov - Ostrava
Kvalitní děrované a dekorativní nerezové plechy naleznete v našem katalogu.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče