Pestrý výběr dřevěných polotovarů vám přináší nádherné kousky různých druhů určené k dozdobení podle vlastního vkusu. Můžete se těšit na různé krabičky, bedny, škatulky a boxy, krabičky určené na čaje nebo kapesníky, různé potřeby určené do kuchyně, dekorace na zahradu a mnoho dalších.

Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Lakovaná patina - T.lacq nábytková dvířka s matným povrchem do rustikálních interiérů
Společnost Trachea a.s.doplňuje stále typy nábytkových dvířek, lakovaná patina je vhodná do rustikálních interiérů - jde o dvířka T.lacq s matným povrchem.
Dřevěné produkty na přání zákazníka – rámy do dveří, lišty pro výrobu oken, profily zimních zahrad
Dřevěné produkty pro další zpracování na přání zákazníka vyrábí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Na zakázku vyrobíme rámy do dveří, lišty pro výrobu oken i profily pro zimní zahrady.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Výroba a montáž příhradových vazníků se styčníkovými deskami v severních Čechách – RK Vazníky s.r.o.
Využijte všech výhod a široké variability příhradových vazníků i pro vaši střechu, ať už tu nad hlavou nebo jen garáží.
Výroba dřevěných masivních schodů
Naše Truhlářství pod Budínem zajišťuje výrobu a montáže dřevěných schodišť z masivu na míru, dle požadavků a představ našeho zákazníka - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Parapety trend výroba Praha – strohá elegance do všech interiérů
Stavíte dům? Chystáte rekonstrukci bytu? Pak se neobejdete bez vnitřních parapetů trend, které representují moderní design a jejichž výrobu Vám zajistí společnost MYSTIC DISTRIBUTION s.r.o. z Prahy.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, krovy
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, konstrukce krovů, pergoly, zimní zahrady, altány.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech, vypracování návrhu vazníků s cenovou nabídkou na celou střechu od firmy Eurodach s.r.o. v Brně
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné dělící mříže a podhledy WOODY  BARS - pro restaurace, hotely a komerční prostory
Naše společnost WOODYGLASS s.r.o. z Brna dodává produkty pro optické rozdělení interiéru a rozptýlení zvuku. Představujeme dřevěné dělící lamely WOODY BARS pro restaurace, hotely a komerční prostory.
Výroba dřevěných součástek Zlín, dřevěné soustružené součástky pro výrobu hraček
Naše společnost se zabývá výrobou drobných dřevinných dílů podle návrhu zadavatele.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Technologie OVERFACE-aplikace grafického motivu na nábytková dvířka
U firmy Trachea Holešov můžete vybírat z galerie nábytkových dvířek u nichž je provedena aplikace grafického motivu na nábytková dvířka - využívá se technologie OVERFACE.
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Materiály pro výrobu nábytku  – DUET CZ
Firma DUET CZ nabízí materiály pro výrobu nábytku v provedení dýha, hliník, nerez, měď + mosaz a další.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna