Tuhá či jinak zvaná pevná paliva nacházejí svoje využití především pro účel vytápění různých objektů a ohřev vody. Jsou vhodným palivem pro zdroje tepla jako kotle na pevná paliva, krbová, lokální a koupelnová kamna. Mezi nejčastější druhy tuhých paliv patří černé a hnědé uhlí, dřevo, brikety, pelety a koks.

Velkoobchod se dřevem Znojmo - prodej palivového dřeva
Velkoobchod se dřevem, prodej palivového dřeva, tvrdého dřeva - dub, akát, buk, jasan, javor, habr, dřevo na topení, metrové dřevo od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Výhodný prodej hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva, kovářské uhlí - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
prodej - hnědé a černé uhlí, brikety a dřevo, zastřešený sklad
V našem velkém zastřešeném uhelném skladu v areálu firmy Andrla CZ s.r.o. v Brance u Opavy nakoupíte kvalitní hnědé i černé uhlí, palivové dřevo i hnědouhelné brikety.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej palivového dřeva - velkoobchod dřeva, dub, akát, buk
Prodej palivového dřeva - dub, akát, buk, habr nebo směs tvrdého dříví vám poskytne firma PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě. Také zajistí zpracování vlákniny na palivové dřevo.
Dřevo na prodej - kvalitní palivové dřevo na topení - suché i polosuché dřevo
Firma PRODEX, spol. s.r.o., která sídlí nedaleko Znojma se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva na topení, které poskytuje suché i polosuché.
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu, velkoobchod s krbovým dřívím
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu suché a polosuché, velkoobchod s krbovým dřívím, export a import dřeva od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Pytlované hnědé uhlí ořech pro Moravskoslezský kraj
Naše společnost poskytuje prodej pytlovaného hnědého uhlí, ořech 2 v Jistebníku a okolí.
Ing. Dalibor Čmiel
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Kvalitní štípané palivové dřevo
Vyrábíme pro vás špičkové štípané palivové dřevo v různých délkách - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Uhlí, uhelné brikety, palivové dřevo a písek
Prodej a rozvoz uhlí, uhelných briket, palivového dřeva a písku v okolí Litoměřic realizuje společnost Uhelné sklady – Martin Červený.
Dřevěné lisované brikety do kamen, kotlů i krbů - výroba, prodej
Využíváte-li pro topení kamna, kotel nebo krb a přemýšlíte jaké topivo zvolit aby bylo levné a také ekologické, tak si pořiďte dřevěné lisované brikety od firmy Stolárna Santo (Hranice, Přerov, Zlín).
Suché, štípané akátové dřevo, odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva
U firmy WOODCMTE pořídíte po celou topnou sezónu za výhodnou cenu suché, štípané akátové dřevo a odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva. Osobní odběr Pašovice-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Hnědé, černé uhlí a palivové dříví s dopravou až domů - prodej
Pokud potřebujete uhlí nebo palivové dříví a nevíte na koho se obrátit, pak se obraťte na Josefa Velochu, který vám vše zajistí s dopravou do Hranic, Lipníka, Přerova i Oder.
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.
Prodej a dodávka paliv, uhlí hnědé, černé, koks, brikety, dřevěné pelety, Letohrad
Uhlí i s dovozem a složením až k Vám do sklepa zajišťuje firma Uhelné sklady Hubálek se sídlem v Letohradě. K dispozici máme různé druhy kvalitních paliv s dobrou výhřevností.
Uhlí Hubálek
Kompletní lesnická činnost, prodej palivového a krbového dřeva s vysokou výhřevností
Příjemné teplo domova vykouzlíte pomocí palivového dříví pocházejícího od společnosti PALIVOVÉ A KRBOVÉ DŘEVO - Pavel Neugebauer sídlící v obci Osečnice v okresu Rychnov nad Kněžnou.
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety s vysokou výhřevností - prodej, dodávka
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety vás opravdu zahřejí. A kde je seženete? Ve společnosti T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Zajistí vám jejich prodej i dodávku.
Podzimní akční ceny na uhlí a brikety, rozvoz po Hlinsku zdarma
Nabízíme akční ceny při prodeji hnědého uhlí a briket, včetně dopravy a složení pásem - Uhelné sklady Hlinsko
Prodej uhlí a palivového dříví všeho druhu rychle a s dovozem až domů
Potřebujete uhlí nebo palivové dříví na zimu a chcete si ho nechat přivézt až domů? V tom případě kontaktujte Velochu Josefa!
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket i s dopravou vč. složení
Prodejem kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket, dopravou včetně složení se zabývá společnost Uhlí Morava s.r.o. v okolí Ostravy, Havířova, Karviné, Bohumína, Orlové a Českého Těšína.