Tuhá či jinak zvaná pevná paliva nacházejí svoje využití především pro účel vytápění různých objektů a ohřev vody. Jsou vhodným palivem pro zdroje tepla jako kotle na pevná paliva, krbová, lokální a koupelnová kamna. Mezi nejčastější druhy tuhých paliv patří černé a hnědé uhlí, dřevo, brikety, pelety a koks.

E-shop černé a hnědé uhlí, koks a palivové dříví - objednávejte z pohodlí domova
Černé a hnědé uhlí, koks, brikety nebo palivové dříví nyní nakoupíte z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu firmy BOŠ ze Znojma. Postaráme se i dovezení Vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej černého a hnědého uhlí – uhlí přímo z uhelných skladů
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Páblovi - prodej koksu, uhlí Jaroměř, kovošrot Dvůr Králové
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksů, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Kvalitní palivové brikety, pelety - udělejte si zásoby na zimu, prodej
Udělejte si kvalitní zásoby na zimu - ve firmě PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se zaměřují na prodej kvalitních palivových briket, pelet.
Kvalitní černé nízkosirnaté uhlí, dřevěné brikety, štěrk, písek, cement, dovoz až k domu, složení uhlí pásem
Společnost J.R.H.D. s.r.o. se sídlem v Háji u Duchcova nabízí k prodeji kvalitní bílinské nízkosirnaté UHLÍ z Ledvic za dobrou cenu, dřevěné brikety, podpalové třísky a také štěrk, písek a cement.
Prodej dřevěných briket a pelet od firmy BIOMAC - minimum kouře bez škodlivých plynů
Sháníte dřevěné brikety, které jsou z čisté biomasy, pilin, hoblin a oprané kůry bez použití pojiv a příměsí? Naše společnost ABA-AZA Trutnov vám s tím mile ráda pomůže.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Prodej volně sypaného palivového dřeva
Společnost Wood Rakušan vyrábí a prodává volně sypané palivové dříví z různých dřevin jako smrk, borovice, dub, buk v Třebíči a okolí.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. - prodej a dovoz uhlí okres Liberec
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. se nachází v okrese Děčín a nabízí k prodeji bílinské uhlí, uhelné brikety, štěrky a písky, včetně dopravy. Zabýváme se také realizací zemních prací.
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Specialista na tuhá paliva, uhlí, koks, brikety a pelety
Spolehlivý dodavatel pro maloobchodní a velkoobchodní prodej tuhých paliv v Praze to je společnost MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.
Mostecké a bílinské uhlí v baleních podle vaší potřeby
Naše sklady nabízí uhlí a brikety z Mostu, Bíliny i Ostravy. Požadované zboží vám zabalíme do pytlů pro snadnější manipulaci s menším množstvím.
Prodej a rozvoz palivového dříví s poctivým přístupem a vstřícným jednáním
O zásoby přírodního paliva nejen pro zimní období se vám postará firma Ing. Jana Stuchlíka z Háje ve Slezsku, jež prodává i rozváží štípané dříví pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Palivové dřevo, prodej, dodávka, dřeviny buku, dubu, habru, břízy, smrku, borovice Moravské Budějovice
Prodejce a dodavatel kvalitního palivového dřeva. Tvrdé listnaté i měkké jehličnaté, dřeviny buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice i modřínu od firmy BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Slevy na suché hnědé uhlí z produkce dolu SD Bílina - Ledvice, prodej suchého černého uhlí
Zabýváme se maloobchodním prodejem suchého hnědého uhlí, kvalitního černého uhlí a německých briket REKORD z produkce dolu SD Bílina - Ledvice.
Dodávky uhlí a písku Valašské Meziříčí, prodej paliv a sypkých stavebních hmot, štěrkopísky, drtě
Nabízíme k prodeji na všech našich skladech Valašské Meziříčí, Jablůnka, Horní Lideč tuhá paliva, sypké stavební hmoty, zahradní dekorace a mnoho okrasných kamínků.
Prodej vysoce kvalitního černého a hnědého uhlí a palivového dříví
Zásobte se na zimu kvalitním palivovým dřívím nebo černým a hnědým uhlím, či jiným topivem od nás už dnes!
BOŠ spol. s r.o.
Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Uhelné sklady Votice, černé uhlí, koks, uhelné brikety, štěrkopísek, betonárna, autodoprava
Nabízíme prodej a dopravu uhlí, koksu, uhelných briket, písku, štěrku, kačírku. Skládání uhlí pásovým dopravníkem a přepravu velkoobjemových nákladů.
Prodej pytlovaného uhlí, uhelné a dřevěné brikety, dřevo Praha, regionální rozvoz paliva až domů
Prodej pytlovaného uhlí, uhelné a dřevěné brikety, dřevo Praha, regionální rozvoz paliva až domů, dokonalé a rovnoměrné uložení pytlů a zafóliování, palety kryté před deštěm.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností šetří Vaši peneženku i přírodu
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností od firmy WOODCMTE s.r.o. šetří Vaši peněženku i přírodu. Balení po 35kg. Odběr možný v Pašovicích-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků