Průmyslové chemikálie nacházejí uplatnění nejen v chemickém, ale i v dalších odvětvích průmyslu. Jedná se především o suroviny používané v chemické a další výrobě, pro technické využití a také průmyslová či pěstitelská hnojiva. Široký výběr nabízí organické a anorganické chemikálie, močovinu, čpavek, benzen, pryskyřici, činidla, propylen a další.

Chemické zpracování materiálů pro spotřební elektroniku
Divize chemického zpracování a elektroniky funguje pod křídly firmy Toyota Tsusho Europe.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Dodávky průmyslových lepidel Žďár nad Sázavou, výroba průmyslových lepidel, disperzní lepidla
Nabízíme sortiment kvalitních produktů, které uspokojí potřeby výrobců v mnoha odvětvích průmyslu.
Farmaceutické suroviny do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu
Firma FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci je světová jednička na trhu magistraliter - zabývá se výrobou a distribucí farmaceutických surovin do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu.
Vývoj a výroba dekontaminačních látek, imitanty Praha, imitanty aerosolové spreje nebo v kanystru
Vývoj a výroba dekontaminačních látek, imitanty Praha, imitanty aerosolové spreje nebo v kanystru, výroba roztoků pro výcvik práce s nebezpečnými látkami.
Profesionální truckwasch a carwash prostředky pro mytí vozidel v mycích linkách
Vysoce účinné truckwasch a carwasch prostředky vhodné pro mytí vozidel v automatických či ručních mycích linkách, které navíc odstraní i odolnou nečistotu, vyrábí společnost ZVG.
ZVG CZ s.r.o.
Bazénová chemie se postará o úpravu, chlorové ošetření bazénové vody i prevenci tvorby řas
Bazénovou chemii značky Wetter vyrábí a prodává společnost VIA-REK a.s. Vhodná na úpravu a dezinfekci vody, prevenci tvorby řas, vločkování, chlorové ošetření bazénové vody.
Čistá voda je náš cíl, chemie pro čištění a úpravu vody Sokolov
Dodávky vysoce účinných organických flokulantů, koagulantů a dalších speciálních chemikálií pro úpravu a čištění vod - SOKOFLOK, s.r.o. Sokolov
Výroba čistých chemických látek a výbušnin, trhací a ohňostrojové práce, pyrotechnika
Kompletní chemickou výrobu i trhací práce zajišťuje firma SSE Explo Česká republika s.r.o. z Tuchořic v okrese Louny. Poskytujeme veškeré činnosti od ohňostrojů až po výrobu a prodej pyrotechniky.
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Prodej rozpouštědla Pardubice – prodej od předních světových výrobců chemikálií
Zajišťujeme komplexní dodávky, logistiku a poradenství v oblasti chemikálií, rozpouštědel a služeb - Chem Logistic, s.r.o. Pardubice
Chem Logistic, s.r.o. Technické chemikálie Pardubice
Chemikálie pro průmyslová odvětví, výzkum, vědu, vývoj, výrobu
Čisté a technické chemikálie pro průmyslová odvětví, výrobu, výzkum, vědu a vývoj, do potravinářství, farmacii, laboratoře, kosmetiku dodává společnost Alchimica s.r.o., Praha.
Úprava vody na vodu pitnou Sokolov
Vysoce účinné a pro styk s potravinami atestované koagulanty a flokulanty sloužící k úpravě vody na pitnou dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Čištění odpadních vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty
Účinné čištění odpadních vod, snížení zatížení biologického stupně i zahuštění odpadních vod zajistí organické flokulanty a koagulanty, které na náš trh dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
RTV silikony Momentive – vysoká teplotní odolnost a elasticita
Vysoce teplotně odolné RTV silikony Momentive ve formě nátěrů, laků či lepidel pro účinnou ochranu komponentů nabízí výhradní dovozce, společnost Nordmann, Rassmann Czech Republic s.r.o. z Prahy.
Cementy pro protektorování, výrobu pneumatik - výroba gumárenských cementů
Jednou z aktivit společnosti PLASTSERVIS a.s. Zlín je i výroba gumárenských cementů. Dodává zákazníkům v ČR cementy pro protektorování a výrobu pneumatik.
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Syntetické a přírodní latexy vysoké kvality, výroba polymerů a kyseliny akrylové
Široká paleta polymerů pro různé účely, jako jsou nátěry, konstrukce, lepidla, textil, papírové a syntetické rukavice. Vše od celosvětově rozšířené společnosti Synthomer.
Reaktivace a regenerace aktivního uhlí, prodej sorbentů i nauhličovadel
Společnost Resorbent s.r.o. zajišťuje reaktivaci a regeneraci aktivního uhlí a je významným dodavatelem sorbentů i nauhličovadel pro velký okruh zákazníků hlavně v aplikacích čištění vody a vzduchu.
Čistící a antikorozní prostředky pro průmysl prodej Praha -  sortiment prostředků pro ochranu proti korozi
Společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se zabývá prodejem olejů maziv, mazání, značkových maziv, motorových olejů, čistících a antikorozních prostředků pro průmysl.
Koncentráty aditiv pro plasty, aditivní koncentráty – výzkum, vývoj, výroba
Koncentráty aditiv pro plasty vyvíjí a vyrábí společnost UNIPETROL RPA, s.r.o. - POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod. Poskytujeme také poradenské služby a informační servis.
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Úprava vody bude díky našim produktům hračka - Sokolov
Úprava vody a čištění vody dělá vrásky podnikatelům v mnoha odvětvích. Čistá voda je totiž základem úspěšné výroby v papírenském a potravinářském průmyslu, ale i v oblasti výroby železa a kovů.