Papírové obaly a krabice nacházejí svoje využití nejen v domácnostech, ale také ve firmách, přepravních a logistických společnostech. Pro veškeré potřeby se nabízí široký sortiment jako kartonové krabice klopové, tubusy, paletové boxy, minikrabičky, balící papír, fólie, sáčky, pytle, tašky, úložné a stěhovací krabice, gastro obaly a další.

Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro průmyslové balení výrobků
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro ochranu výrobků, průmyslové balení výrobků, antikorozní krepový papír vyrábí G.T.MANDL, a.s., okres Karlovy Vary.
G.T.MANDL, a.s.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.
Dokufix/Dokumat - přepravní obaly prodej Praha – pro bezpečné doručení balíků a dokumentů
Samolepící kapsy a přepravní obaly Dokufix a Dokumat pro průvodní dokumenty k dopisům a balíkům v různých rozměrech prodává společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Krabičky pro farmacii - výroba, tisk a tvarový výsek na míru
Krabičky pro farmacii vyrábí společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá tvarovým výsekem a tiskem obalů na míru.