Nádrže, sila a zásobníky pro kapalné i sypké materiály v různých tvarech a objemových velikostech jsou důležitou součástí zemědělského, potravinářského, chemického i dalšího průmyslu. Díky moderním technologiím si podle individuálních potřeb můžete vybrat řešení z různých materiálů a také různých tvarů jako válcové, hranaté, dvouplášťové atd.

Vodoměrné šachty z plastu pro kontrolu vodoměru a vody
ORYX-CZ, s.r.o. sídlíce nedalko Břeclavi poskytuje kvalitní technologie z plastu, mezi něž patří i kvalitní vodoměrné šachty z plastu, které jsou pro kontrolu vodoměru a vody.
Strojírenská výroba, komponenty a zařízení pro farmaceutický průmysl
Strojírenská výroba, stroje, komponenty, plošiny, nádrže, vozíky, zásobníky a výměníky pro farmaceutický průmysl vyrábí společnost Glatt - Pharma, spol. s r.o.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Výroba nerezových nádrží - kvalitní technologie pro vinaře
Výrobou nerezových nádrží se zabývá společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává špičkové technologie pro vinaře. Uskladněte s námi víno kvalitně!
Výroba nerezových nádob, nádrže, tanky a vinifikátory
Moderní nerezové nádoby pro výrobu a uskladnění vín vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní nádrže, tanky, pneumatické lisy i vinifikátory.
Přečerpávací nádrže k čerpání odpadních vod za nízké ceny a s dopravou zdarma
Čerpání odpadních vod, přečerpávání dešťových, spodních vod a dalších kapalin Vám zajistí kvalitní a snadno usaditelné přečerpávací nádrže od společnosti ITMS plast.
Plastové palivové nádrže, jímky, kanalizační šachty, rotační tváření plastů
Plastové palivové nádrže, vodoměrné jímky, kanalizační šachty Vám dle požadavků vyrobí společnost CZ PLAST s.r.o.. Nádoby vyrábíme metodou rotačního tváření plastů.
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Výrobky pro rybáře - odchovné kruhové nádrže, žlaby a koryta pro rybářství a zemdědělství
EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobu a montáží platových výrobků pro zemědělství a rybářství. V širokém sortimentu naleznete například žlaby, koryta nebo odchovné kruhové nádrže.
Výroba plastových nádrží pro styk s potravinami
Firma EKORY Jihlava, spol.s r.o. se zabývá výrobou plastových výrobků pro rybářský, stavební, zemědělský a průmyslový sektor. Vyrábí však i plastové výrobky pro styk s potravinami.
Montáž plastových bazénů, plastových nádrží a plastových beden pro rybářství a průmysl
Firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobou a montáží expanzních nádob, koryt, žlabů, plastových dekoračních bazénů, beden, odchovných nádrží, septiků a dalších platových výrobků.
Plastové septiky samonosné, dvouplášťové, vhodné k obetonování, výroba, distribuce, prodej
Společnost ITMS plast s.r.o. je výrobce plastových nádrží, které jsou samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování. Rovněž Vám poskytne plastové septiky, žumpy a další platové produkty.
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru pro zavlažování, splachování i praní
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru dodává společnost SINEKO Engineering s.r.o. specializující se na řešení odpadních vod i lehký průmysl. Působíme v okolí Ostravy i Prahy.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Generální opravy, servis, revize, čištění vodojemů, nádrží, kontrolní prohlídky
Stavba, generální opravy, servis a revize a kontrolní prohlíky nádrží, vodojemů Hydroglobus, Aknaglobus, HG, AKNA, AK, AKV, VV a ZV, provádí AKVAEL s.r.o.
Průmyslový a dílenský nábytek Praha - dílenské skříně a speciální antistatické stoly
Jste majitelé dílen nebo průmyslových továren? Pak jistě víte, že čas je největším nepřítelem vašeho podnikání. Aby mohla být práce precizně odvedená, je potřeba věnovat jí více času.
Výroba a modernizace tlakové, netlakové nádoby, zásobovací tanky, nádrže
Vyrábíme, modernizujeme a rekonstruujeme tlakové i netlakové nádoby, zásobovací tanky i různé nádrže v naší firmě ACTUAL 98 s.r.o. sídlící v Opatovicích nad Labem.
Čištění, revize a likvidace nádrží pro ropné produkty, naftu, benzín, LTO a TTO
O čištění, revize, nátěry, odvoz i likvidaci nádrží od ropných produktů, tedy nafty, benzínu a topných olejů se postará společnost ATAC OIL z obce Králíky.
Malé i velké plastové nádrže na ryby a odchovné žlaby v různých velikostech
Výrobky z plastů, plastové nádrže na ryby, odchovné nádrže a žlaby, inkubační aparáty pro chov jiker, bedny na přepravu ryb. To vše Vám poskytne jihlavská firma EKORY Jihlava, spol. s.r.o.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...