Nádrže, sila a zásobníky pro kapalné i sypké materiály v různých tvarech a objemových velikostech jsou důležitou součástí zemědělského, potravinářského, chemického i dalšího průmyslu. Díky moderním technologiím si podle individuálních potřeb můžete vybrat řešení z různých materiálů a také různých tvarů jako válcové, hranaté, dvouplášťové atd.

Prodáváme použité nádoby na vodu Pardubice, úsporné zalévání zahrady, soudky a velké barely
Prodáváme použité nádoby na vodu Pardubice, úsporné zalévání zahrady, soudky, kontejnery a velké barely za výhodné ceny.
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové nádrže s bezkonkurenční zárukou 15 let.
Nádrže na dešťovou vodu různých velikostí
Plastové akumulační nádrže na dešťovou vodu, kterou dále využijete na závlahu či mytí. Tyto retenční jímky Vám dodá společnost REGAPLAST s.r.o.
Výroba tlakových nádrží včetně návrhu a výpočtů Hradec Králové,
Výroba tlakových nádrží pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl včetně povrchových úprav, objem tlakových nádrží do 5 000 litrů, stojaté nebo mobilní provedení tlakových nádrží.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Vysoce kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC
Nádrže z termoplastů, jímky, nádrže na dešťovou vodu, šachty i tvarovky do vodovodních a odpadních systémů i další výrobky pro chemický, potravinářský a stavební průmysl.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice, použité plastové sudy, dovoz a odvoz sypkých stavebních materiálů, přepravy automobilů.
Novinka NÍZKOPROFILOVÁ nádrž VARIO 2 na jímání dešťové vody o objemu 2,1 m3 Pardubice
Nabízíme novou nízkoprofilovou samonosnou nádrž na jímání vody o objemu 2100 litrů, nádrž je vhodná do problémových lokalit s vysokou hladinou spodní vody a skalnatým podložím.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Sudy pro skladování a přepravu nebezpečného zboží pro petrochemický a chemický průmysl
Ocelové sudy vyrobené lisováním nebo stříháním polotovarů zhotovuje společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem. Používáme moderní technologie šetrné k životnímu prostředí.
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.
Sudy na víno - barikové sudy na víno z bílého maďarského dubu
Hodonínská firma Unicom Servis, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu nerezových nádob nebo dřevěných sudů a dalších technologií pro potravinářský, gastronomický nebo farmaceutický průmysl.
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství - nerezové nádrže
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství vám dodá firma UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Zabýváme se výrobou nerezových nádrží a dodáváme kompletní vybavení pro zpracování hroznů.
Prodej nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství
Výrobou a prodejem kvalitních nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství se zabývá přední český dodavatel, společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně.
Výroba kvalitního vinařského zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby a sudy
Pro kvašení hroznového moštu nebo pro skladování vína si pořiďte kvalitní vinařské zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby nebo sudy, které vyrábí firma UNICOM servis, spol. s r.o. u Hodonína.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Nádrže na dešťovou vodu akce – k sestavám zdarma posudek na dotace Dešťovka
Šetřete pitnou vodou i finance z Vaší peněženky. K sestavám nádrží na dešťovou vodu nyní získáte od společnost Nádrže 24 s.r.o. z Prahy v rámci podzimní akce posudek na dotace Dešťovka zdarma.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.