Potřebujete zařídit kancelář, školní či studentské prostory? S tím vám pomůže pestrý sortiment kancelářského a školního nábytku, jako jsou školní a kancelářské židle, křesla, stoly, tabule, skříně, sedačky, zásuvky a další produkty vhodné pro vybavení kancelářských a školních prostorů. Spousta možností pro uspokojení veškerých potřeb.

Kovový nábytek do kanceláří, zakázková výroba
Kovový kancelářský nábytek vyrábí na zakázku Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Designový kovový nábytek na míru a za skvělé ceny!
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nábytek do ordinací prodej Praha - kovové skříně na léky a spisy
Společnost ENPRAG s.r.o. v Praze dodává kovové skříně pro ukládání chemických látek, spisové skříně, mobilní kontejnery, trezorové skříně i lékárničky do ordinací.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Zakázková výroba nábytku do kanceláří, prodejen – interiéry na míru
Zakázkovou výrobou interiérů na míru, jako jsou kanceláře nebo vybavení obchodů a prodejen, se zabývá Kuchyňské studio Jan Forman.
Kancelářský nábytek a nábytek do obchodů a ordinací vyráběný na míru
Vybavte svou kancelář, obchod, kavárnu, restauraci prodejnu nebo ordinaci stylovým a kvalitním nábytkem vyrobeným na míru v truhlářské dílně Radim Sladký.
Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Originální funkční kancelářský nábytek na míru dle vlastního návrhu, výroba
Vybavte si kancelář originálním nábytkem na míru tak, aby jste se při práci cítili pohodlně. Truhlářství LEGON v Adamově u Brna vám vyrobí funkční nábytek dle vlastního návrhu.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Realizace kanceláří na klíč David Vender - Praha -   jednoduše nám zavolejte!
Potřebujete oživit vaši kancelář? Pokud je vaše odpověď ANO - obraťte se na nás.
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Štíhlá výroba e-shop – doprava zdarma nad 1000,- Kč
E-shop s komponenty pro štíhlou výrobu, implementace štíhlé výrobu u vás na provozovně, zlepšování a zefektivnění procesního řízení, vizualizace a realizace lean managmentu.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba nábytku, návrh, výroba a montáž
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba kancelářského nábytku, návrh, výroba a montáž vybavení pro kanceláře, hotely, restaurace, recepce, jednací místnosti.
Nábytek pro mateřské školy Praha, bezpečný dětský nábytek, skříně, stoly, židle, postýlky, šatny,
Zabýváme se výrobou nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání dětí, vybavení pro mateřské školky.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Zakázková výroba dřevěného nábytku na míru pro moderní stylovou kancelář Praha
Zařizujete novou kancelář nebo přemýšlíte nad její rekonstrukcí? ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zakázkovou výrobu dřevěného nábytku nejen pro moderní a stylové kanceláře.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Výroba kanceláří a interiérů na míru - zakázková výroba kancelářského nábytku
Pořiďte si nový a moderní nábytek od firmy LAMÉ v Břeclavi, která poskytuje kvalitní truhlářské práce. Vyrobíme Vám kancelářský nábytek podle Vaších potřeb.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů