Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Brány, zábradlí, schodiště Helvíkovice – výroba na zakázku včetně povrchových úprav
Všem svým zákazníkům z okolí Helvíkovic zajistíme profesionální výrobu zábradlí, schodišť a taky kvalitní brány, výroba a montáž včetně žárového zinkování.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Povrchová ochrana a úprava kovů - kvalitní tryskání, metalizace, nátěry
Povrchová ochrana a úprava kovů, tryskání, metalizace, nátěry tím vším se zabývá společnost LASON CZ s.r.o. již od roku 1997 a řadí se mezi nejkvalitnější firmy ve svém oboru.
Lason CZ s.r.o.
Vysekávání a děrování plechů Hradec Králové – ocel, nerez a hliník
Přesné vysekávání a děrování plechů z kvalitní oceli, nerezu a hliníku - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Stavoklima Liberec, s.r.o.  - trvale pevná střecha s našimi klempířskými službami
Stavoklima Liberec, s.r.o. je společnost, která se zabývá zámečnickou výrobou, dodávkami vzduchotechniky, klempířskou výrobou a opravami a rekonstrukcemi střech.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Vstřikování plastů Kolín, výroba vstřikovacích forem
V rámci vstřikování plastů navíc nabízíme i tamponový tisk. To vše při dodržení veškerých potřebných norem a předpisů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění Hodonín
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění, práce na CNC soustruzích a na konvenčních obráběcích strojích u firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Zámečnické práce Jičín - svařování a zámečnické práce
Mezi naše služby patří kovovýroba, zámečnické práce, kovoobrábění, výroba schodišť, zábradlí či výroba z nerezu - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Kompletní servis v oblasti kovovýroby, zpracování plechů, pálení laserem, svařování, ohýbání, zámečnické práce
Společnost NC Line a.s. je výrobním partnerem světových značek v oblasti kovovýroby. Nabízí kompletní servis kovovýroby, k hlavní činnosti patří tepelné dělení materiálů pomocí laserové technologie.
Plechová výroba, ohraňování CNC, svařování, řezání laserem
Jedno z našich pracovišť se zabývá ohraňováním, což formuje plechy, vyřezané laserovým paprskem do tvaru jaký potřebujete, dále svařujeme a děláme další činnosti.
Průmyslová lakovna využívající dvousložkové nátěry pro větší ochranu materiálu
ELNA – renovace s. r. o. je společnost z Jihlavy, která Vám zajistí ochranu různých materiálů a produktů či konstrukcí různých velikostí před vlivy okolního prostředí.
ELNA-renovace s.r.o.
Ohýbání a zakružování - trubky, profily, spirály, vedení maziva
Ohýbání a zakružování trubek, profilů, spirál a vedení maziva v okolí Prostějova a Olomouce provádí společnost Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Prodej a zpracování plechů standardních jakostí Hradec Králové – Hardox, Creusabro, Dilidur, Fora a další.
Sháníte odborníky na prodej a zpracování plechů z Hradce Králové? Zpracujeme zakázky, a to buď z našich materiálů nebo si můžete dovézt své vlastní, vše záleží na vás.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce