Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Výroba vstřikovacích forem - formy na plast včetně návrhu a konstrukce
Nechte si vyrobit vstřikovací formy od společnosti INCOT - vstřikování plastů z Podivína, která poskytuje kompletní služby při výrobě plastových výlisků.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol, hřebenů v moderní kalírně
Moderní laserová zakázková kalírna Kovomont Přerov - spol. s r.o. zajišťuje špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol a hřebenů. Kalení provádíme pro zákazníky z Brna i Prahy.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Poloautomatická bruska PNB-2E - ostření nástrojů vysekávacích strojů TRUMPF
Firmám působící v oboru zpracování tenkých plechů nabízíme poloautomatické nástrojové brusky PBN-2E k ostření a přebrušování střižných nástrojů vysekávacích strojů TRUMPF.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Zámečnictví Praha 10 - výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů
Bydlíte v Praze 10 nebo zde máte kancelář? Pak jistě oceníte služby společnosti KARECO, která nabízí zámečnické služby jako je výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Portálové obráběcí centrum MCG 1000 - multifunkční stroj pro třískové obrábění složitých obrobků, kovových dílců
Společnost ZAKO Turčnín Zlín-Březnice pořídila nové multifunkční obráběcí centrum MCG 1000. Jde o produktivní stroj pro třískové obrábění kovových dílů i složitých obrobků.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba, projektování, konstrukce vstřikovacích forem
Společnost MouldPro Zlín nabízí projektování, konstrukce vstřikovacích forem. Výroba forem pro různé typy průmyslové výroby.
Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem – lanová pila s neomezenou hloubkou řezu
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem neboli lanovou pilou, která má neomezenou hloubku řezu a používá se v těžko přístupných místech, zajišťují odborníci společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Obráběné díly a komponenty pro textilní stroje a textilní průmysl
Přesnou strojírenskou výrobu obráběných dílů a komponentů pro textilní stroje a textilní průmysl zajišťuje firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Broušení nástrojů, nožů do sekaček, drtičů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní
Perfektní nabroušení nožů do sekaček a drtičů, nástrojů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní provádí v okolí Kroměříže specialisté společnosti Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Komplexní zakázková kovovýroba – obrábění, řezání, sváření, lisování, lakování aj.
Společnost Metal Arsenal s.r.o. nabízí komplexní zakázkovou kovovýrobu. Používáme jak CNC obrábění tak i klasické tecnologie, např. lisování, tváření a svařování.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.