Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Výroba plastových výrobků a forem vstřikováním na lisech Engel s uzavírací silou 28 – 650 tun
Na výrobu plastových výrobků a forem vstřikováním na lisech značky Engel s uzavírací silou 28 – 650 tun se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o. nejen pro české ale i zahraniční výrobce.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Deskové dna s doplňky - s těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, drážkou nebo perem
Na zakázkovou výrobu a prodej deskového dna s doplňky jako je těsnící lišta, nákružek, výkružek, drážka nebo pero a další potrubní součásti se zaměřuje společnost AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Lisovna Kolín - precizní lisování plastů - nová úroveň kvality a spolehlivosti od Tespon s.r.o.
Hledáte kvalitního partnera pro lisování plastových dílů? Tespon s.r.o. v Kolíně nabízí výrobu dílů z vlastních i dodaných forem, včetně vstřikování dílů ze dvou materiálů a tampónového potisku.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Broušení kovových dílců a odlitků – spolehlivé a kvalitní pásové a sloupcové brusky
Na broušení kovových dílců a odlitků pomocí spolehlivých a kvalitních pásových a sloupcových brusek, které jsou robustní a rychlé, se zaměřuje společnost HELTOS a.s. ze Slavonic.
HELTOS a.s.
Výroba lisovacího nářadí ve vlastní nástrojařské dílně
Společnost Nexnet Mold Uherský Brod vyrábí lisovací nářadí aj. tvarově složité výrobky ve vlastní nástrojařské dílně. Jiné nástrojárny mohou využít volné kapacity naší výroby.
Žíhání a pájení nerezového materiálu v lineární peci
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení nerezového materiálu jako jsou trubky a kulatiny v lineární peci s kontrolovanou atmosférou v Olomouci a okolí.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování, svařování.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Zakázková strojírenská výroba na míru
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BISO-Keibel spol.s r.o. Veškeré díly a komponenty, které vyrábíme pro nejrůznější odvětví jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.
BISO-Keibel spol.s r.o. zakázková strojírenská výroba
Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Mobilní tryskání kamene, schodů, fasád, mobilní tryskání ocelových konstrukcí, nádrží, mostů, stavební techniky
Společnost Mobilní tryskání - Pavel Leška se specializuje na mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí.
Formy pro vstřikování plastů, vulkanizaci pryže - návrhy, grafické zpracování, výroba forem
Firma Jakub Mostýn Holešov - Zlínský kraj, poskytuje komplexní služby při výrobě forem pro plasty a pryž, od návrhů, grafického zpracování, výroby až po servis forem.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Robotické svařování-sedmiosý svařovací robot IGM 477-S
Využijte možnost robotického svařování u firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice. Přesné a efektivní svařování provádí sedmiosý svařovací robot IGM 477-S.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Třískové obrábění Žamberk – mechanické obrábění dílců včetně povrchové úpravy
Všem svým zákazníkům zajišťujeme profesionální třískové obrábění, provádíme mechanické obrábění dílců včetně povrchových úprav.
Renovace a povrchová úprava kovů prodlužuje životnost průmyslových zařízení - STROJCONSULT s.r.o.
Společnost STROJCONSULT s.r.o. z Litvínova zajišťuje renovace, úpravy a opravy poškozených částí strojů korozí nebo abrazí a zajišťuje tak delší životnost materiálu.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.