Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Ohraňování, ohýbání plechů, tvarových výpalků moderními stroji a zkušeným týmem
Společnost MSC MetPro a.s. se zabývá ohraňováním a ohýbáním plechů, tvarových výpalků. K ohýbání velkých a těžkých dílů využíváme ohraňovací lis. Klademe velký důraz na kvalitu a termíny dodání.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Konvenční obrábění kovů- vrtání, frézování, řezání, broušení, obrážení a ohýbání plechů
Roman Skřipec Kovoobraběčtví Zábřeh opracovává železné i neželezné kovové materiály. Firma zajistí vrtání, frézování, řezání i broušení kovů a ohýbání plechů v okolí Šumperka a Zábřehu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení na závěse, v koši i hromadně v bubnu
Na fosfátování nebo-li lázně nové generace je odborníkem firma GALVA s.r.o.. Do nabídky povrchových úprav zařadili fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubunu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Lakovna pro povrchové úpravy průmyslových dílců - lakování, tryskání, žíhání
Firma ZAKO Turčín má v Provodově otevřeno centrum povrchových úprav, vybaveno je kabinou pro lakování, žíhání, tryskacím i vysoušecím boxem.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nástrojárna Pardubice – vlastní výroba vstřikovacích forem
Nástrojárna ve firmě TVAR zajistí výrobu vstřikovacích forem dle vlastního zadaní nebo dodané dokumentace od zákazníka, výroba probíhá na CNC strojích včetně CAD/CAM softwaru VISI.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obrábění kovů Hradec Králové – opracování na klasických a CNC obráběcích strojích
Obrábění běžných i speciálních druhů ocelí, plastů, hliníků a jiných druhů materiálů na klasických a CNC obráběcích strojích.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Tvorba modelů v CAD, CAM systému podle výkresů a reálné součásti - CNC obrábění
CNC obrábění průmyslových dílů podle modelu zajišťuje naše společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže. Vytváříme modely v CAD/CAM systému podle výkresů nebo reálné součásti.
KOVO Uličný Roman Uličný
Vyrábíme modely z polystyrenu, dřeva, hliníku, umělých a plastických hmot.
K dispozici máme 6 obráběcích center pro CNC obrábění různých materiálů a 55 kvalifikovaných zaměstnanců - Třebechovická slévárna a strojírna Hradec Králové
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Barevné odstíny CNC obráběných dílů Červený Kostelec  -  dokonalá technologie a služby té nejvyšší kvality.
Jsme rodinná firma zabývající se CNC obráběním a díky naší precizně odvedené práci máme velice dobré vztahy se zahraničím, kde úzce spolupracujeme na barevných povrchových úpravách.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Svařování hliníku, zakružování, ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů
Svařování, zakružování i ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů zajišťuje společnost HaP Polykarbonáty v Ostravě, která se specializuje na hliník a práci s ním.
H&P Polykarbonáty
Třebechovická strojírna, obrábění svařenců, výroba odlitků Hradec Králové, výroba forem, 3D modely
Na zakázku zhotovujeme strojní zařízení a přípravky, obrábíme odlitky a svařence, vyrábíme formy z AL slitin, vizualizace 3D modelu pro CNC obrábění, montáž lisovacích a tvářecích nástrojů.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Výroba regálů, zábradlí, schodů – dodávka ocelových konstrukcí podle technické dokumentace
Výrobu ocelových regálů, zábradlí a schodů svěřte do rukou firmy KOVOVÝROBA Herůfek z Bořetic. Na základě technické dokumentace zhotovíme i vetší ocelové konstrukce a celky.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Pájení nerezových i ocelových materiálů pastou na bázi mědi (Cu) a na bázi nikl-chrom (Ni-Cr)
Společnost D&K Brazing s.r.o. provozuje lineární pájecí pec s řízenou ochrannou atmosférou složenou z vodíku a dusíku vhodnou pro kontinuální pájení a žíhání především nerezové oceli a běžné oceli.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Galvanické zinkování - povrchová úprava technicky náročnějších dílů
Galvanické zinkování s garancí nejvyšší kvality vám zajistí spolehlivá firma GALVA s.r.o. - na povrchovou úpravu technicky náročnějších dílů jsou opravdu odborníci.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Výroba nerezových výpalků na míru v jakémkoliv provedení dle požadavků zákazníka
Nerezové výpalky s vysokou odolností proti korozi, teplotě, tlaku a mechanickému namáhání, na míru vyrábí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
6-ti osý frézovací stroj ložového typu RT 3000 pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů
Společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice pořídila nový stroj RT 3000 - jde o 6-ti osý frézovací stroj ložového typu pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Laserové čištění – ekonomické a ekologické odstranění nečistot z kovů, filtrů, plastů a dalších materiálů
Ekologické a ekonomické odstranění rzi, čištění kovu, forem, plastů, nátěrů, jemných povrchů a dalších materiálů provádí společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. formou laserového čištění.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Zakázková a prototypová výroba kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC
Společnost KOVO Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže se zabývá zakázkovou a prototypovou výrobou kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC.
KOVO Uličný Roman Uličný
Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra