Zemědělské stroje a technika jsou nepostradatelnou součástí zemědělské výroby, které si můžete pořídit nebo pronajmout včetně dalších služeb. Z pestré nabídky si můžete dle individuálních potřeb vybrat postřikovače, traktory, kombajny, podmítače, kypřiče, pluhy, nakladače, sklizňové a secí stroje, sklízecí mlátičky, řezačky a další stroje.

Servis, oprava a prodej zemědělské i zahradní techniky, sekačky, mulčovače, Hodonínsko
S opravou i pravidelným servisem zahradních traktorů i křovinořezů si poradí společnost SITTA K + M s.r.o. z Bukovan u Hodonína. Disponujeme bohatým sortimentem kvalitních zahradních traktorů.
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Zemědělská technika CLAAS a VÄDERSTAD, prodej nových i použitých strojů pro zemědělce
Zcela nové i použité zemědělské stroje různých značek naleznete u zkušeného prodejce AGRI-TECH s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna. Ochotně Vám poradíme s výběrem té správné zemědělské techniky
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Opravy a servis zemědělské a zahradní techniky, okres Svitavy
Kompletní opravy zemědělské a zahradní techniky, traktorů, rozmetadel a kombajnů, autorizovaný servis zn. Husqvarna zajišťuje AGRODÍLNA Oldřiš, s.r.o., okres Svitavy.
Mechanizace a dílny Pardubice - údržba, oprava a servis mechanizace i strojů včetně nákladních automobilů
Zabýváme se opravou, údržbou a servisem zemědělské techniky, mechanizace, traktorů včetně nákladních aut - AGRODRUŽSTVO KLAS Pardubice
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Lechler - přesné průmyslové trysky pro rozstřik s příslušenstvím
Průmyslové trysky značky Lechter s příslušenstvím nabízí servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem u Opavy. Trysky jsou vhodné pro rozprašování a rozstřik.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Servis zemědělské techniky, opravy motorů, převodovek, hydrauliky
Servis zemědělské techniky, traktorů a mechanizace, generální opravy motorů, převodovek, hydrauliky, prodej náhradních dílů realizuje Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov.
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Sklápěčové zemědělské korby v mnoha provedeních - jednostranné, dvoustranné i třístranné
Sklápěčové zemědělské korby pro všechny typy podvozků a v mnoha provedeních od jednostranných až po třístranné vyrábí společnost Porgest, a.s. - výrobu zajistíme pro celý Moravskoslezský kraj.
Postřikovací technika, výroba postřikovačů, přestavby a servis, díly od renomovaných značek
Postřikovače dle Vašich individuálních požadavků Vám vyrobí společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany z okresu Benešov. Opravíme a přestavíme Váš postřikovač tak, aby Vám posloužil ještě mnoho let.
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Sklizňové a zemní práce - ochrana rostlin, hnojení, servis traktoru
Sklizňové a zemní práce v Opavě nabízí firma Zemědělská a. s., která poskytuje hnojení, ochranu rostlin a také servis traktorů.
Oprava zemědělské techniky s autoservisem, výroba a prodej elektrických zařízení a sekaček
Opravu zemědělské techniky, osobních i nákladních automobilů Vám zajistí společnost ERGO, společnost s ručením omezeným z Chornice u Svitav. Poradíme i s výrobou zámečnických konstrukcí a sekaček.
Mulčovače Tehnos, traktory Branson, navijáky Uniforest a další - lesnická, strojírenská i stavební technika na jednom místě
B-AGRO Březová s.r.o. je společnost představující kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis na vše.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Technologie pro zpracování biomasy - šrotovníky, sušárny a technologie k výrobě pelet
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje nejen technologii k zpracování obilovin, ale také se zabývá zpracováním biomasy pomocí šrotovníků, sušáren či technologických strojů k výrobě pelet.
AGROING BRNO s.r.o.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Provětrávací jehly
Pro dokonalé dosoušení a dochlazení obilí uloženého na hromadách nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic účinné provětrávací jehly pracující na principu sání a foukání.
Zastupujeme švýcarskou firmu Baertschi Perma – Agrartecnic
Naše firma SILYBA a.s. Dolní Dobrouč slavnostně podepsala spolupráci se švýcarskou firmu Baertschi Perma – Agrartecnic, secí stroje systému Strip-Till
Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Prodej autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia, traktory Zetor
Široký sortiment autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia i traktory Zetor poskytuje Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.