Strojírenský průmysl je v ČR tradičním odvětvím, které se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a servisem zařízení a strojů. Nedílnou součástí tohoto odvětví jsou CNC zařízení, stroje obráběcí, frézovací, vrtací a soustružnické, dále stroje a zařízení ohýbací, lisovací, vyvažovací, protahovačky, svěráky, pily, brusky.

Broušení a řezání kovů, plastů i kompozitu vodním paprskem
LJ-TECH MACHINES s.r.o. s působností po celé ČR se zabývá prodejem a dodávkou kompletních systému řezání vodním paprskem. Stoje jsou určeny pro řezání a broušení kovů, plastů i kompozitu.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Klempířské nářadí drápkovačky signovačky pásové pily Pardubice
Zabýváme se výrobou a prodejem klempířského nářadí, naši odborníci Vám poradí jaké je nejvhodnější nářadí pro Vaši práci.
Frézovací a soustružnické nástroje, nástroje ze slinutých karbidů
Společnost NESKAN s.r.o. je provozovatelem velkoobchodu s frézovacími a soustružnickými nástroji, nástroji ze slinutých karbidů, pro vrtání, vyvrtávání či broušení.
CNC kovoobráběcí stroje, soustruhy - instalace, montáž i generální opravy
Pracovníci z firmy BOSTEC s.r.o. ze Zlínského kraje, kteří mají vysoké odborné znalosti v oblasti generálních oprav CNC kovoobráběcích strojů a soustruhů vám také zajistí jejich instalaci a montáž.
Modernizace obráběcích strojů, soustruhů pro zvýšení produktivity výroby
Společnost BOSTEC se zaměřuje na modernizace starších obráběcích strojů, soustruhů v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Touto cestou lze zvýšit produktivita výroby a snížit provozní náklady.
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Klempířské stroje nářadí střešní materiál ohýbačky Pardubice
Hlavní náplní firmy je výroba plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech
Pozáruční, záruční servis, opravy obráběcích, kovoobráběcích strojů
Profesionální záruční i pozáruční servis u obráběcích, kovoobráběcích strojů Vám poskytne firma BOSTEC s.r.o., která působí převážně v lokalitě Zlínský kraj. Provádí běžné a generální opravy strojů.
Prodej - plazmové řezačky určené pro řezání všech elektricky vodivých materiálů
Plazmové řezačky určeny pro řezání všech elektricky vodivých materiálů tenkým plazmovým paprskem dodává firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výroba a prodej automatické výrobní linky Čelákovice - CNC obráběcí stroje
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem obráběcích strojů a automatických výrobních linek.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům
Společnost BOSTEC Holešov z regionu Zlínský kraj dodá nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Robotizovaná pracoviště jsou posilou podniku Praha - zvýšení konkurenceschopnosti
Jak zajistit efektivitu a zvýšit tak konkurenceschopnost svého podniku? Pořiďte si plně robotizované pracoviště. Dopomůže vám k němu CZ.TECH Čelákovice, která se zabývá jejich výrobou a prodejem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Použité obráběcí, kovoobráběcí stroje, soustruhy-zprostředkování nákupu, prodeje
Firma BOSTEC Vám pomůže sehnat použité kovoobráběcí stroje, soustruhy. Jako prodejce obráběcích strojů má kontakty, zajistí zprostředkování nákupu i prodeje.Působnost-Zlínský kraj.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Modernizace staršího, obráběcího stroje, centra, soustruhu
Společnost BOSTEC provádí modernizace u staršího obráběcího stroje, centra, soustruhu, seřízení na jiné technologie. Působíme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Velkoobchodní prodej soustružnických nástrojů pro strojírenství
Obráběcí nástroje pro strojírenskou výrobu Vám dodá firma NESKAN, s.r.o., Mariánské Lázně. Nabízíme komplexní služby pro strojní obrábění, poradenství, návrh řešení a dodání soustružnického nástroje.
Diamantové brusné kotouče, 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky
Firma Stroje JMK Kroměříž je zkušený dodavatel strojů pro broušení a speciálních strojů. Dodáme 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky i diamantové brusné kotouče.
Montáže, demontáže technologií Kyjov
Potřebujete provést montáž nebo demontáž technologických zařízení? Pak neváhejte a obraťte se na METALL Kyjov, spol. s r.o.! Montujeme a domontujeme technologie v potravinářství, energetice, strojírenství i ekologie. Naše společnost nabízí dlouholeté zkušenosti v oblasti: -vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a ...
Oprava, servis obráběcích, tvářecích, zemních strojů-Kroměříž
Preventivní prohlídky, běžné opravy i rychlý servis obráběcích, tvářecích a zemních strojů provádí v okrese Kroměříž firma Pavič Petr. Zajišťujeme servis pro tato zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje - soustruhy, frézky, brusky, lisy hydraulické, výstředníkové, excentrické, paketovací - zemní stroje - bagry, nakladače - stroje pro ...
Nástroje pro zpracování a dělení stavebních materiálů Praha
Stavební práce vyžadují mnoho kvalitních nástrojů, mezi které patří vrtáky, ale i další nástroje pro dělení a opracovávání. Je nutné brát ohledy také na materiál, který bude opracovávaný. Tím může být jak dřevo, beton, tak například kov. Prodej nástrojů tohoto zaměření již mnoho let zajišťuje společnost S.T.C. a.s., která nabízí produkty ...