Strojírenský průmysl je v ČR tradičním odvětvím, které se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a servisem zařízení a strojů. Nedílnou součástí tohoto odvětví jsou CNC zařízení, stroje obráběcí, frézovací, vrtací a soustružnické, dále stroje a zařízení ohýbací, lisovací, vyvažovací, protahovačky, svěráky, pily, brusky.

Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.
Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Strojní zařízení, tvářecí nástroje a díly – výroba a montáž
Strojní díly, jednoúčelové stroje, zvedací plošiny, svěráky a tvářecí nástroje na zakázku vyvíjí, zhotovuje a montuje společnost STROJTEX, strojírenská s.r.o.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, rovnačky, navijáky, mazačky, dopravníky
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, odvíjecí a rovnací zařízení, navíjecí zařízení, přídavná zařízení tvářecích lisů, mazačky, nůžky, senzory, dopravníky.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Konstrukční práce včetně jejich návrhu
Realizujeme konstrukční práce včetně jejich návrhu jednotlivých dílů až po kompletní vybavení provozů – MOSTR Libor Brom Pardubice
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů - široké využití v průmyslu
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů, které mají široké využití v jakémkoli průmyslu, dodává společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o., která sídlí ve Zlíně, ale působí v celé ČR.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Servis, prodej tepelně tvářecích strojů - stroje BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP na tváření plastů za tepla
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Zlín se zabývá prodejem obráběcích i tepelně tvářecích strojů a zajištuje jejich servis. Na prodej stroje na tváření plastů za tepla - BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.