Strojírenský průmysl je v ČR tradičním odvětvím, které se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a servisem zařízení a strojů. Nedílnou součástí tohoto odvětví jsou CNC zařízení, stroje obráběcí, frézovací, vrtací a soustružnické, dále stroje a zařízení ohýbací, lisovací, vyvažovací, protahovačky, svěráky, pily, brusky.

Generální opravy, servis a prodej CNC strojů
Společnost DMGO s.r.o. se zabývá profesionálními generálními opravami, servisem a prodejem CNC strojů. Provádí opravy frézovacích, soustružnických a obráběcích CNC strojů.
Opravy CNC strojů Čelákovice - modernizace i programování
Sesterská společnost CZ.TECHU KOPRETINA s.r.o. nabízí v Čelákovicích generální opravy a modernizace CNC strojů. Společnost provádí modernizace a opravy elektrických částí strojů. Dále poskytuje smluvní servis pro výrobky společnosti Heidenhain pro ČR a SR. Opravy: - soustruhů - karuselů - obráběcích center - frézek - vyvrtávaček - ...
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou - výrobce nových tryskacích strojů
Jsme společnost OTECO CZ, spol. s .r.o. a v České republice dodáváme průběžná pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou. Pořiďte si nové tryskací stroje přímo od výrobce a neprohloupíte.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Prodej a servis laserů Jablonné nad Orlicí, popisovací lasery, gravírovací lasery, navařovací lasery
Naše firma se věnuje prodeji a servisu laserů pro řezání plechů, trubek, profilů a dalších různých materiálů, jedná se o popisovací lasery, gravírovací lasery a navařovací lasery.
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Opravy závad a servisní prohlídky pásových a stojanových brusek
Veškeré závady na stojanových a pásových bruskách nebo záruční a pozáruční servisy všech vyrobených typů brusek provádí firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Vše pro nástrojářské frézky - prodej nových i repasovaných, náhradní díly
Široký sortiment nástrojářských frézek vám poskytne firma Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. ve Zdicích u Berouna. Zajistíme nové i repasované frézky včetně náhradních dílů.
Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. nástrojářské frézky
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Prodejce nástrojů k obrábění, frézování a soustružení
Dodavatel obráběcích nástrojů, nástroje určené k frézování, obrábění a soustružení, klasické i atypické nástroje k strojní výrobě od společnosti NESKAN.
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Ultrazvukové leštící přístroje pro leštění forem včetně spotřebního materiálu Praha
Ultrazvukové leštící přístroje pro leštění forem a nástrojů včetně spotřebního matriálu Vám dodá spolehlivá společnost NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
REMS Akku-Press 22 V ACC - novinka - super rychlé, bezpečné lisování
Elektrický nástroj REMS Akku-Press 22 V ACC, který umožňuje super rychlé a bezpečné lisování, je novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace, vyvrtávačky, CNC frézky, dvoukotoučová pila, brousící stroje.
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.