Gastronomie patří do odvětví, které vyžaduje nejen kvalitní produkty, ale také technologie, které výrobu produktů podporují a usnadňují. Široký sortiment strojů a zařízení pro gastronomii poskytne možnosti jako varné, chladící a mrazící zařízení, trouby a pece, termické přístroje, konvektomaty, univerzální roboty, chladící stoly a další zařízení.

Kvalitní tabletové systémy typ Thermo Line
Izolovaný spodní díl Thermoline A2 s magnetem si můžete zakoupit u firmy ABNER, a.s. Praha
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Prodej a pronájem automatických kávovarů pro kanceláře - kvalitní zrnková káva
Chcete-li mít vynikající zrnkovou kávu přímo na pracovišti, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Prodáváme a pronajímáme moderní automatické kávovary pro malé i velké kanceláře.
Gastro Třinec, prodej a servis gastronomického zařízení, záruční a pozáruční servis, odborná montáž
Nabízíme kompletní vybavení pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny, hotely, bary, jídelny, školní kuchyně, pizzerie, pekárny, nemocnice apod.
Plastové jednorázové nádobí, prodej - kelímky, talíře, tácky a příbory
Plastové jednorázové nádobí v Opavě a Ostravě prodává firma Chovancová Ilona. V našem gastroskladu a e-shopu můžete zakoupit kelímky, talíře, tácky, příbory, lžičky, menu boxy a další sortiment.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Výroba nerezového zařízení Praha, gastro vybavení, barové vybavení, nerezové regály, gastronádoby
PMN-Výroba nerezového zařízení, s.r.o. Praha - vše pro vás zhotovíme přesně dle vašich požadavků. Používáme kvalitní materiály.
Výčepní a chladicí zařízení od předního českého výrobce
Přední český výrobce a dodavatel Vám dodá vše, co potřebujete z výčepních a chladicích zařízení a nápojové techniky. Výčepní zařízení pro restaurace, hotely, pivovary, ale i domácnosti.
SINOP CB a.s.
Zapůjčení profesionálního gastronomického vybavení na oslavu, raut i párty
Chcete pořádat rodinnou oslavu, raut nebo párty a nevíte kde si zapůjčit opravdu profesionální gastronomické vybavení? Firma GAVONA v Šumperku je vaše jistota.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Mrazící skříně Praha – gastronomické vybavení
Mezi základní gastronomické vybavení jídelen a restaurací patří mrazící skříně, jejichž široký výběr nabízí společnost GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Gastrozařízení pro profi kuchyně, hotely či vývařovny
Stroje a zařízení pro gastronomii. Prodej a montáž do velkokuchyní, včetně servisu. Profesionální vybavení pro Vaši kuchyni Vám dodá GASTROSERVIS JS z Rakovníka.
Konvektomaty Retigo - špičková technologie pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů
Pořiďte si profesionální konvektomaty Retigo pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů. Firma GAVONA v Šumperku se zaměřuje nejen na jejich prodej, ale také servis.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Prodejce velkokapacitního kuchyňského vybavení Středočeský kraj
Vlastníte restauraci nebo jste provozovatelem? Jste zřizovatel jedné z větších veřejných či soukromých institucí, která má vlastní kuchyňské zázemí, např. školní kuchyně, nemocniční kuchyně?
Pivní sudy KEG Praha
Nabízíme sortiment repasovaných nerezových KEG sudů DIN a EURO a také sudy různých průměrů.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Nerezová výroba na míru Jičín - atypická výroba nejen pro gastronomii
Zabýváme se atypickou výrobou nerezových konstrukcí, nerezových zábradlí a schodišť, nerezová výroba pro potravinářský průmysl - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Gastro Opava, gastrozařízení a gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti
Gastro, gastrozařízení, gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti vám dodá s profesionálním vysvětlením obsluhy, zaškolením i servisem firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výrobník ledové tříště - ideální pomocník na horké letní dny, bezplatný pronájem
Ideální pomocník na horké letní dny, to je výrobník ledové tříště od firmy Cornico Popcorn Company s.r.o., která Vám poskytne prodej i bezplatný pronájem strojů na výrobu ledové tříště.
CORNiCO Company, s.r.o.
Zahradní grily a udírny různých provedení a velikostí
Mobilní zahradní grily na sele, gyros či multifunkční, klasické i se zadním topením, kovové udírny různých velikostí zhotovuje MK - GRIL Martin Kříž, Doubravice nad Svitavou.
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.