Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Bezpečné, kvalitně vybavené hákové nosiče kontejnerů - mnoho modelů i délkových variant u výrobce
Firma FORNAL trading s.r.o. je výrobcem hákových nosičů kontejnerů, na výběr je mnoho typů i variant. Zabývá se vývojem nových, kvalitně vybavených modelů. Provoz Měrůtky u Kroměříže, Zlínský kraj.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Výroba strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj
Firma SUMMA spol. s r.o. v Šumperku se zaměřuje na výrobou strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj.
SUMMA spol. s r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Změkčovače vody v domácnosti pomohou s tvrdou vodou a odstraní vodní kámen - GORO spol. s.r.o.
Společnost GORO spol. s.r.o. z Chrášťan u Prahy se zabývá výrobou a prodejem přístrojů na úpravu vody, mezi než patří i změkčovače vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Mořící a galvanické linky – povrchové úpravy kovů
Ekologický provoz, výrobnu provozní vody a čistírnu pro mořící a galvanické linky zajistí podle platných standardů společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Germicidní lampy – zdravotnická technika pro zajištění sterilního prostředí
PROMOS spol.s.r.o. poskytuje zdravotnickou techniku určenou pro nemocniční péči. Nezbytnou samozřejmostí v nemocničním prostředí je čistota a germicidní lampy Vám zajistí dokonale sterilní prostředí.
PROMOS spol. s r.o.
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Technologický kontejner pro zatlačení solanky do ropného vrtu vysokotlakým čerpadlem od českého výrobce
Technologické kontejnery pro zatlačení ložiskové vody vysokotlakým čerpadlem do ropných vrtů s různými možnostmi automatického řízení vyrábí na zakázku společnost AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář i gastro provoz - e-shop
Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář nebo gastro provoz, pak navštivte specializovaný e-shop firmy alacaffé s.r.o. z Třebíče, působící na celé Vysočině.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Diagnostická technika SONAPHONE Smart - využití pro různé aplikace v průmyslu
Ultrazvuková zařízení pro kontrolu těsnosti ventilů vyrábí společnost SONOTEC se sídlem v Brně. Dodáváme diagnostickou techniku pro různé aplikace v průmyslovém odvětví.
SONOTEC s.r.o.
Potravinářské stroje - loupačka arašídů nebo nerezová zubová čerpadla od Strojírna Kukleny s.r.o.
Společnost Strojírna Kukleny spol. s.r.o. z Hradce Králové nabízí výrobu potravinářských strojů jako je loupačka arašídů nebo zubová nerezová čerpadla.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Tepelná čerpadla s dotací Nová zelené úsporám od odborného instalatéra
Pavel Doležal Vám zajistí odborné instalace tepelných čerpadel v Hradci Králové a okolí s dotacemi od Zelené úsporám, které vám sníží náklady na energie.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
3D Tiskárna ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces - výroba voskových modelů
Společnost SPO spol. s r.o. Zlín má k dispozici 3D tiskárnu ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces, umožňuje výrobu voskových modelů různých tvarů během několik hodin.
SPO spol. s r.o. Slévárna Zlínský kraj
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh