Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele
Širokou škálu různých druhů filtrací vody a vzduchu, odlučovačů ropných látek a filtrů do akvárií má ve svém bohatém sortimentu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Výroba a dodávka výrobních technologií na míru – kusová, malosériová i velkosériová výroba
Na výrobu a dodávku výrobních technologií ušitých na míru a zajištění kusové, malosériové i velkosériové výroby strojních součástí se zaměřují profesionálové ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Odsávání průmyslových provozů, univerzální stavebnicové odsavače
Komplexní řešení odsávání průmyslových provozů, odsávaní prachu ze svařování, řezání, broušení, univerzální stavebnicové odsavače vyrábí a servisuje EKO-ŠIMKO s.r.o., Náchod.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Rolničkové, destičkové a řetězové dopravníky – snadná přeprava kusových i větších předmětů
Na vývoj a konstrukci rolničkových, destičkových a řetězových dopravníků, které slouží ke snadné přepravě kusových zásilek i větších předmětů, se zaměřují specialisté ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů v Hradci Králové
Služby na kvalitní úrovni v oblasti opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů vám poskytne společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.
Tlaková čerpadla pro čerpání kalových a splaškových vod – výroba, prodej
Vysoce spolehlivá tlaková čerpadla s robustní konstrukcí pro čerpání kalových a splaškových vod vyrábí a prodává česká společnost PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Vysouvací sloupky pro zamezení vjezdu vozidel – automatické, pevné, sklopné
Výsuvné automatické, pevné, sklopné a jiné sloupky pro zamezení vjezdu vozidel v městské zástavbě vám dodá i namontuje česká společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Náhradní díly pro převodovky - samostatná ozubená kola, pastorky, hřídele, možnost výroby na klíč
Spolehlivým dodavatelem náhradních dílů pro převodovky, samostatných ozubených kol, pastorků a hřídelí je firma MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Moderní robotizované pracoviště - rychlá a přesná manipulace s výrobky
Oslovte firmu TMT a.s. Chrudim a objevte možnost, jak zvýšit efektivitu výroby a optimalizovat vaše průmyslové operace pomocí moderních robotizovaných technologií.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Železniční a tramvajové kolejnice a upevňovací systémy kompletně na klíč
Společnost Gantry rail s.r.o. se sídlem v Praze 5 poskytuje kompletní služby v oblasti železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Bezpečné, kvalitně vybavené hákové nosiče kontejnerů - mnoho modelů i délkových variant u výrobce
Firma FORNAL trading s.r.o. je výrobcem hákových nosičů kontejnerů, na výběr je mnoho typů i variant. Zabývá se vývojem nových, kvalitně vybavených modelů. Provoz Měrůtky u Kroměříže, Zlínský kraj.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.