Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Motorová pila Stihl MS 500i s elektronicky řízeným vstřikováním paliva
Světově bezkonkurenční motorovou pilu Stihl MS 500i s elektricky řízeným vstřikováním paliva a vyhřívanou rukojetí zakoupíte v prodejně zahradní a lesní techniky Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Hořáky pro svařování,  plazmové řezání nebo drážkování
Dodavatelem hořáků pro svařování v ochranné atmosféře, plazmové řezání nebo drážkování včetně doplňkových spotřebních dílů je firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Výrobny krmných směsí, premixové linky - granulátory, mačkadla, šrotovníky, linky na pytlování
Výrobny na krmné směsi, premixové linky, granulátory, mačkadla, šrotovníky a linky na pytlování na zakázku vyrábí firma HAIVA Tasovice
HAIVA Tasovice s.r.o.
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce
PPS Liberec je expertem na požární ochranu a bezpečnost práce. Poskytujeme školení, kontroly a revize pro zajištění bezpečnosti vašeho podnikání. Přizpůsobená řešení pro každou firmu.
Pořiďte si zabezpečovací systém EZS a ochraňte váš majetek a zajistěte bezpečí osob
Zabezpečte svůj majetek s firmou ALARM KFS s.r.o. z Kolína, která má dlouholetou zkušenost v oblasti zabezpečovacích systémů a elektronické ochrany majetku a osob.
ALARM KFS s.r.o. Zabezpečovací a kamerové systémy
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin provádí firma Detekta s.r.o., pobočka Krnov.
Detekta s.r.o.
Svařovací stroje - novinka v eshopu multifunkční svařovací zdroj, invertor EWM PICOMIG
Svařovací stroje firmy FORMICA WELD spol. s r.o. přicházejí s novinkou ve svém eshopu. Multifunkční svařovací zdroj, invertor značky EWM PICOMIG.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Poradenství a odborná technická podpora v oblasti pneumatických prvků a armatur
Vyřešte problémy s životností a spolehlivostí pneumatických prvků a armatur. Technickou podporu a poradenství v této oblasti zajišťuje v České republice společnost YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Silniční, automobilové váhy na klíč s provozní spolehlivostí a snadnou údržbou
Hledáte-li firmu, která se zabývá kompletní dodávkou silničních vah, můžete se obrátit na společnost TENZONA s.r.o., která své zakázky realizuje po celé České republice, ale i v zahraničí.
TENZONA s.r.o.
Odborné konzultace a poradenství pro systémy řízení vytápění, chlazení a osvětlení
ELMAR group Brno se již několik let zabývá dodávkou systémů řízení vytápění, chlazení i osvětlení a rádi vám poskytnou odborné konzultace i poradenství.
ELMAR group spol. s r.o.
Bezpečnostní signalizace pro průmysl - světelná signalizace, osvětlení pro stroje
Bezpečnostní signalizace pro průmysl a světelnou signalizaci nebo osvětlení pro stroje Vám dodá a namontuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.
Teprostroj s.r.o.
Motorgenerátory - náhradní zdroj energie vyřeší výpadky elektřiny
Nahradní zdroj energie vám zajistí ReSpol s.r.o. z Opavy - poskytneme vám motorgenerátory, které využijete při odstávkách a výpadcích elektrické energie i na různých kulturních akcích.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Linka na výrobu strun do 3D tiskáren - dodávka linek po celé ČR i na Slovensko
Linky na výrobu strun do 3D tiskáren dodává spolehlivá společnost COMPUPLAST s.r.o. ze sídlem ve Zlíně. Tyto linky dodáváme nejen pro Česko, ale také Slovensko a celou Evropu.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele
Širokou škálu různých druhů filtrací vody a vzduchu, odlučovačů ropných látek a filtrů do akvárií má ve svém bohatém sortimentu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Výroba a dodávka výrobních technologií na míru – kusová, malosériová i velkosériová výroba
Na výrobu a dodávku výrobních technologií ušitých na míru a zajištění kusové, malosériové i velkosériové výroby strojních součástí se zaměřují profesionálové ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Odsávání průmyslových provozů, univerzální stavebnicové odsavače
Komplexní řešení odsávání průmyslových provozů, odsávaní prachu ze svařování, řezání, broušení, univerzální stavebnicové odsavače vyrábí a servisuje EKO-ŠIMKO s.r.o., Náchod.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Rolničkové, destičkové a řetězové dopravníky – snadná přeprava kusových i větších předmětů
Na vývoj a konstrukci rolničkových, destičkových a řetězových dopravníků, které slouží ke snadné přepravě kusových zásilek i větších předmětů, se zaměřují specialisté ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů v Hradci Králové
Služby na kvalitní úrovni v oblasti opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů vám poskytne společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.