Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Průmyslové jeřábové dráhy - profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase
Pokud vlastníte průmyslové jeřábové dráhy, pak víte, že potřebují i určitou péči! Profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase obstará společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Prodej dieselových motorů IVECO, CASE a NEW HOLLAND
S koupí motoru či polomotoru značek IVECO, CASE a NEW HOLLAND Vám pomůže odborník přes dieselové motory - MOTOR SERVIS Švec s. r. o. v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Snížení provozních nákladů elektrické energie - regulace 1/4 hod. maxima odběru energie
Společnost ReSpol s.r.o. z Opavy dodává zařízení ke sledování využívání elektrické energie průmyslových objektů, díky němuž se sníží provozní náklady a zvýší se její využití.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Eshop, prodej, servis vah  - elektronické váhy obchodní, technologické, lékárenské, laboratorní, pro domácnost
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže je dodavatel vah všeho druhu - elektronické obchodní váhy, technologické, laboratorní, lékárenské, pro domácnost. Provozuje eshop a řeší servis vah.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Kvalitní svářečky a příslušenství pro bezchybnou práci s plastovými trubkami
Svářečka plastů je základním nástrojem každého instalatéra. Bez ní by nebylo možné vytvořit spolehlivé spoje, u firmy LUNA PLAST a.s. naleznete tu pravou svářečku pro vás!
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Výroba kvalitních šnekových, řetězových a korečkových dopravníků
Objevte špičkové dopravníky od DELTA X CZ s.r.o., lídra ve výrobě šnekových, řetězových a korečkových systémů. Spolehlivost a efektivita pro mlýny, kafilérie a zemědělské podniky.
DELTA X CZ s.r.o.
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Tepelná čerpadla jako efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty, velké administrativní budovy
Efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty a velké budovy zajišťuje DAeko s.r.o. pro zákazníky ve Zlínském, Jihomoravském kraji. Tepelná čerpadla přinášejí úspory. Pomáháme k dotaci zdarma.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Specialista na vanové kontejnery pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů
Kontejnery vanového typu od firmy CH + S SERVIS, s.r.o. z Prahy představují ideální řešení pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů, odpadů a sypkých hmot.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Výroba, rekonstrukce a servis výtahů - kvalitní produkty, moderní a spolehlivé
Výroba, rekonstrukce a servis výtahů - kvalitní produkty, moderní a spolehlivé, vysoká technická úroveň výtahů, to vše nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Ušetřete spousty místa ve skladu díky skladovým a výrobním plošinám
Využijte maximálně svůj prostor ve výrobní hale nebo ve skladě. Zefektivněte Vaše podnikání díky skladových a výrobních plošin od společnosti KOPTA, s.r.o. z Hradce Králové.
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Čištění, ochrana omítek, fasád, střech, pomníků, náhrobků po celé Moravě
Společnost Čištění fasád Zlín provádí po celé Moravě čištění omítek, fasády, střech i povrchu pomníků a náhrobků. Máme zkušenosti s prací ve výškách.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Rychlá detekce požáru prvotřídním protipožárním systémem - spolehlivá ochrana majetku
Pořiďte si požární systém s rychlou detekcí požáru u společnosti HB ALARM spol. s r.o. se sídlem v Praze 5. Postaráme se nejen o instalaci, ale také jeho následný servis.
HB ALARM spol. s r. o. zabezpečovací systémy
Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
La Sofia Coffee Eshop -  Váš portál do světa kvalitní kávy
La Sofia Coffee nabízí široký výběr čerstvě pražené kávy nejvyšší jakosti a profesionálních kávovarů pro milovníky kávy.
Servis kávovarů Praha La Sofia Coffee - Petr Kořista
Dopravníky palet pro horizontální dopravu – řetězové a válečkové dopravníky pro efektivní logistiku
Na výrobu a konstrukci řetězových a válečkových dopravníků palet různých rozměrů vhodných pro horizontální dopravu prázdných nebo plných palet se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Zabezpečte bezproblémový provoz vašeho podniku s profesionální a pravidelnou údržbou strojů
Každoroční plánování a realizace údržby strojů, prostřednictvím profesionální služby poskytovanou firmou Schachermayer, spol. s r.o. Praha, je zárukou hladkého a spolehlivého provozu vašeho podniku.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej použitých, repasovaných strojů, opravy, repase drtičů, nožových mlýnů
Společnost Marcus z regionu Zlínský kraj, zajišťuje prodej použitých, repasovaných strojů na recyklaci plastů a provádí repase a opravy drtičů, nožových mlýnů i jiných strojů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Biometrický docházkový terminál Qubos pro evidenci docházky a kontrolu či řízení vstupu do firem
Společnost COMINFO, a.s. Zlín vyvinula a dodává biometrický docházkový terminál Qubos. Umožňuje inteligentní řízení i kontrolu vstupu a spolehlivou evidenci docházky. Datově je propojen se SW INFOS.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Hasicí přístroje pro kolaudaci rodinného domu, splňující vyhlášku o požární ochraně staveb
Hasicí práškový přístroj, vhodný do domácnosti, při kolaudaci rodinných domů, splňující parametry dle vyhlášky o technických podmínkách PO staveb, dodává firma HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.