Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Čištění a pískování zámecké dlažby – profesionální služby nejen pro obce a města
Na kvalitní, rychle a šetrné čištění a pískování zámecké dlažby nejen v obcích a městech s následným hydrofobním nástřikem proti kyselému dešti provádí odborníci ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ
SINTI-CLEAN.CZ
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti do výroby i k balícím linkám od firmy TERAMEX s.r.o. v Brně.
TERAMEX s.r.o.
Nové ekologické deoxidanty - tavidla ECOSMART® pro tvrdé pájení, bez obsahu boraxu
Nové ekologické deoxidanty pro tvrdé pájení a bez obsahu boraxu dodává firma A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař na Opavsku. Pořiďte si tavidla ECOSMART® bez toxických účinků.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, autorizovaná laboratoř
Autorizovaná laboratoř, měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, vypracování provozního řádu, stanovení emisních sloučenin provádí Detekta s.r.o.
Detekta s.r.o.
Elektrocentrála, prodej profesionálního pomocníka na svářecí práce bez možnosti elektřiny
Elektrocentrála od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. z Brna je profesionální pomocník na na svářecí práce bez dostupnosti elektřiny. Vysoká kvalita, nízká hlučnost.
FORMICA WELD spol. s r.o.
2D měření na optickém měřicím systému Keyence IM-7500 – práce prováděná specialisty
Na 2D měření na optickém měřicím systému Keyence IM-7500 s vysokým rozsahem měření, strojní a elektrokonstrukce se zaměřují odborníci ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Donut - automatické stroje  a suroviny na výrobu donutků, koblížků e-shop
Milujete donutky? Pak pro vás bude jejich výroba snadná s donutkovačem od firmy CORNiCO Company - automatické stroje na výrobu lahodných koblížků si zakoupíte v našem e-shopu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodej elektroniky různých značek na e-shopu s dárkem při nákupu nad 5000 korun
Při nákupu elektroniky různých značek nad 5000 korun na e-shopu společnosti AK elektro s.r.o. dostanete od nás dárek. Sídlo společnosti i kamennou prodejnu najdete v Letovicích.
AK elektro, s.r.o.
Chlazení, klimatizace a vzduchotechnika - návrh, instalace
Ať už plánujete novou klimatizaci, chlazení nebo jinou vzduchotechniku, neváhejte se obrátit na odborníky z ELMAR Group - rádi poskytnou veškeré informace o možných technických řešeních vašich potíží.
ELMAR group spol. s r.o.
Zařízení pro bezpečnou, efektivní, přesnou a řízenou montáž a demontáž tramvajového dvoukolí
Montážní a utahovací stolice LabTest TWS 300-12 od společnosti LABORTECH, s.r.o. z Opavy usnadňuje a zefektivňuje práci v rámci údržby a provozu tramvají a kolejových vozidel.
LABORTECH, s.r.o.
Měření a regulace, elektromontáže a opravy v chemických provozech - ELMEP s.r.o.
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na měření a regulace v náročném prostředí chemických provozů s možností nebezpeční výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Regionální centrum Nilfisk pro jižní Moravu – podlahové mycí stroje a vysavače
Podlahové mycí stroje a vysavače Nilfisk včetně příslušenství pořídíte v prodejně a na e-shopu společnosti Synpro ve Velkých Bílovicích, která je zároveň regionálním centrem Nilfisk pro jižní Moravu.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Bazarové náhradní díly, součástky na bagry, stavební, zemní, zemědělské stroje
Běžně používané díly na stavební, zemní, zemědělské stroje můžete pořídit výhodněji - Miroslav Kyselý z Kunovic u Uherského Hradiště dodává bazarové náhradní díly, součástky na stroje.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Hanna Instruments Czech s.r.o. - specializovaná laboratorní technika pro různá odvětví - eshop
Hanna Instruments nabízí širokou škálu analytických přístrojů pro různá odvětví. Od vodohospodářství přes nápojový průmysl až po školství a zemědělství, naše technologie poskytuje přesné výsledky.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Vysokorychlostní technologie, diagnostika a mikroskopie - spustili jsme pro Vás nové www stránky!
Společnost Proxis, spol. s.r.o. právě spustila nové webové stránky, které nabízejí kompletní přehled produktů a služeb, které tuto oblast pokrývají.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Servis strojů a technologických zařízení Dvůr Králové nad Labem – zásahy do programů
Provádíme drobné zásahy do programů řídících automatů, doplnění o bezpečnostní prvky, náhrada stejnosměrných a střídavých pohonů a jejich řízení, na nás se můžete spolehlivě obrátit.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Prodej produktů firmy Kromschröder - hořákové automatiky, jednotky, automaty, hořáky
Společnost PIRES s.r.o. z Třince klade důraz na osobní přístup a je výhradním zástupcem firmy Kromschröder, která jim dodává vysokorychlostní, rekuperační hořáky, hořákové komponenty a produkty.
PIRES s.r.o.
Autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů – renomované značky Kubota, Šálek, Wisconsin a Zetor za perfektní cenu
Na autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů od renomovaných značek Šálek, Kubota, Zetor a Wisconsin se nejen pro zákazníky ze Znojma a Břeclavi zaměřují odborníci ze společnosti Macháček, s.r.o.
Macháček, s.r.o. Zahradní a komunální technika Znojmo
Paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů – automatizace jako klíč k efektivitě
Na špičková řešení v oblasti paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů, které slouží ke zvýšení efektivity v průmyslu se zaměřují odborníci ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Pronájem výčepního zařízení Lindr včetně příslušenství
Pivní nebe v Prostějově poskytuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem výčepního zařízení Lindr. Můžete si půjčit kompletní sestavu včetně příslušenství. Servis výčepního zařízení je samozřejmostí.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Profesionální montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder
Firma PIRES s.r.o. se již řadu let specializuje na montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder, které jsou určeny pro krokové, karuselové, žíhací, tunelové, pájecí a další průmyslové pece.
PIRES s.r.o.
Plně automatická, robotická sekačka Husqvarna Automower
Na prodejně Zahradní techniky Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště jsou na prodej plně automatické, robotické sekačky Husqvarna. Robotická sekačka Automower Vám usnadní práci, neváhejte.
Robert Bílka - Zahradní technika
Bezúdržbový, bezkartáčový motor pro turnikety, automatické vstupní branky - do kancelářských budov, prostor s vysokým pohybem osob
Výrobce turniketů, společnost COMINFO, a.s. Zlín, dodává zařízení včetně bezúdržbových motorů pro plynulý průchod. Bezkartáčový motor je vhodný pro turnikety i automatické vstupní branky.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Montáž, servis, oprava tepelného čerpadla - Bosch, Viessmann, Vaillant, Buderus, LG, Protherm
Společnost ROKO servis Roman Kouřil (ndplyn s.r.o.) zajistí servis, opravy i montáž tepelného čerpadla. Zakázky převážně realizujeme pro zákazníky z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
Roman Kouřil - ROKO servis ndplyn s.r.o.
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily