Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Půjčovna elektrocentrál pro trvalý přísun energie
V dnešní době je dobré mít elektrický proud po ruce vždy a všude. K tomu vám může dopomoci PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., díky kterému už nebudete mít s dodávkami nikdy problém.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Okamžitý dovoz a doprava vody cisternou Praha - k napouštění vody do bazénů, studní či na stavbu
Pokud potřebujete naplnit bazén nebo doplnit zásoby vody ve studni, či dovézt vodu cisternou na stavbu, jste u nás správně!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Profesionální servis dopravních a manipulačních systémů – prodloužení životnosti pomocí servisních zásahů
Na profesionální servis dopravních a manipulačních systémů a prodloužení životnosti pomocí kvalitních servisních zásahů se zaměří profesionálové ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Partner pro výrobu kvalitních magnetických karet s dlouhodobou tradicí
Firma Blackcard je ryze česká firma s dlouholetou tradicí výroby plastových magnetických karet. Vyrábíme karty s magnetickým proužkem a to jak do České republiky tak i do zahraničí.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Zařízení na tepelnou montáž zálisků (závitových vložek) do termoplastu
Prodejem zařízení na tepelnou montáž a instalaci zálisků do termoplastu v pneumatické verzi nebo manuální se stojanem se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Přestavby energetických zdrojů pro průmyslové využití, na výrobu peletek, zpracování biomasy
Společnost Gustav Schuh - SD Install ve Znojmě se zaměřuje na projekty na výrobu peletek nebo zpracování biomasy - zajistí přestavby energetických zdrojů a jejich plné využití pro průmyslové účely.
SD Install Gustav Schuh
Malá linka pro loupání kulatých surovin - brambor, červené řepy, kedlubnů
Firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO představuje řešení malé linky pro loupání kulatých surovin (brambory, červené řepy, kedlubnů).
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů
Filtry chladicích médií prodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. a k tomu kompletní kompletní sortiment. Z hlediska konstrukce se podobají kazetovým filtrům spin-on.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Měření, atestace plastů, plastové drtě, vlhkosti plastového granulátu
Pro firmy zabývající se zpracováním plastů nabízí společnost Remiva Chropyně službu měření a atestace plastů, plastové drtě a měření vlhkosti plastového granulátu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Půjčovna VZV a manipulační techniky – pronájem vysokozdvižných vozíků za bezkonkurenční cenu
Na pronájem vysokozdvižných vozíků za bezkonkurenční cenu a provoz půjčovny VZV a další manipulační techniky se zaměřuje společnost DAMATECH, spol. s r. o. pro okolí Dačic a Jemnic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Účinné, rychlé a profesionální čištění lešení a bednění zajistí speciální vysokotlaký čistič
Návrh, výrobu a dodávku vysokotlakového bezkapotového čističe, vhodného k profesionálnímu čištění lešení a bednění, zajistí společnost AQ PUMPY s.r.o. přesně dle požadavků a potřeb klienta.
AQ PUMPY, s.r.o.
Fomex Team spol. s r.o. představuje   I-Systém - efektivita a pokrok v zemědělství
Fomex Team spol. s r.o. uvádí I-Systém, pokročilé technologické řešení pro zemědělce, které zahrnuje chytré terminály a video systémy od Grimme pro efektivní farmářskou práci.
Fomex Team spol., s.r.o. Farmářská a komunální technika
Stabilní hasící zařízení (SHZ) – sprinklerový vodní prostředek pro potlačení a uhašení požáru
Na prodej stabilních hasících zařízení, sprinklerových vodních prostředků pro potlačení a uhašení požáru se zaměřují odborníci ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o.,která zajistí i samotnou montáž.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Ruční, elektrické paletové a vysokozdvižné vozíky - bohatý výběr na našem e-shopu
Vyberte si manipulační techniku na míru. V e-shopu firmy Linde Material Handling s.r.o. naleznete paletové či vysokozdvižné vozíky pro usnadnění práce.
Linde Material Handling Česká republika s.r.o. Manipulační technika Praha
Opravy, seřízení sil, sušáren a dopravníků obilovin
Opravy zemědělských strojů - sil, sušáren a dopravníků obilovin včetně jejich seřízení zajišťuje firma  HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Komunální traktor KIOTI DK6010CH - univerzální technika pro údržbu měst a obcí
Univerzální techniku pro údržbu měst a obcí prodává v okolí Opavy a Ostravy firma CHLEBIŠ s.r.o. z Hlučína. Dodáváme traktor KIOTI DK6010CH splňující vysoké nároky na efektivitu práce.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Váhové aplikace na míru, software pro pokladní systém, pro PC pokladny
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže zajistí dodávky i servis vah, dále dle požadavků zákazníka dodá na míru váhové aplikace, software pro pokladní systém, PC pokladny s napojením EET.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Pronájem a přistavení autojeřábu na stavbu – kvalitní značka s vysokou nosností  Liebherr
Na pronájem a přistavení autojeřábu Liebherr s vysokou nosností na stavbu se zaměřují specialisté na jeřábnické práce působící nejen v okolí Olomouce a Přerova – společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Náhradní díly na vysokozdvižné vozíky pro různé typy – Toyota, Desta, Hyster, Linde a další
Na prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky různých typů jako jsou Toyota, Desta, Hyster, Linde a mnoho dalších se v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost VZV DESTA SERVIS.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Dynamické přejezdové nápravové váhy pro vážení vozidel za jízdy
Ideálním nástrojem k vážení vozidel za jízdy jsou dynamické přejezdové váhy VM-1.2 od společnosti Tenzováhy, s.r.o., která se zaměřuje na jejich výrobu.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Pružinový komínový kartáč a růžice pro razantní až frézové vyčištění komínů
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově u Opavy uvádí na trh novinku sloužící k razantnímu vyčištění komínů - komínová růžice pružinová a komínový pružinový kartáč.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Modernizace výtahů, kompletní servis výtahů - projekce, výroba a montáž
Modernizace a kompletní servis výtahů, projekce, výroba, montáž a dodávka nových výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
TREBILIFT, s.r.o.
Savé utěrky z netkané textilie – uplatnění v kosmetice, zdravotnictví i kancelářích
Na výrobu a prodej savých utěrek z netkané textilie vhodných nejen pro kosmetické salóny a zdravotnictví, které dokonale čistí a leští se zaměřují odborníci ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Prodej řemenů, řemenic a jiných součástí pro přenos výkonu v e-shopu
Nejrůznější součásti pro přenos výkonu prodává v e-shopu firma LOŽISKA VILÍM, spol. s.r.o. Vybírejte ze široké škály řemenů, řemenic, řetězů a spojek od výrobců Strongbelt, Megadyne, Rubena a PIX.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop