Truhlářství a související truhlářské práce nabízejí široké spektrum možností ze dřeva a od konzultací přes návrhy až po samotnou výrobu a montáž. Na míru si tak můžete ze dřeva nechat udělat nábytek bytový i zahradní, kusový i vestavěný, obklady, dveře, ploty, balkony, terasy, pergoly a altánky, schodiště, zábradlí, kuchyňské linky a další.

Výroba schodiště a nábytku z masivu na míru - kvalitní výrobky za dobré ceny
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výroba skříní do ložnice, vestavěných skříní na míru z kvalitního materiálu
Využijte maximálně Váš prostor v domě či bytě a nechejte si vyrobit vestavěné skříně od firmy Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě-Vítkovicích, která se zabývá výrobou veškerého nábytku na míru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku do kuchyně, ložnice i obýváku
Truhlářství Vojtěch Laube provádí zakázkovou výrobu nábytku z masivu a lamina.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Atraktivní a moderní vyvýšené záhony nejen na městské zahrady z tvrdého dřeva
Pro efektivní pěstování okrasných a užitkových rostlin nejen v městských zahradách skvěle poslouží vyvýšené záhony z tvrdého dřeva, které v okolí Slavonic a Telče na míru vyrábí společnost Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Frézované nápisy, cedulky a piktogramy - CNC frézování dřeva a překližky
Pokud potřebujete vyfrézovat nápis do dřeva, můžete se obrátit na Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, které provádí CNC frézování dřeva a překližky jakéhokoli plošného tvaru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Truhlářství Praha - výroba a oprava dřevěných prvků a nábytku
Hledáte kvalitní řemeslníky a zkušené truhláře? Právě jste je našli! Kontaktujte naše truhlářství v Praze ve Vinoři - telefon: 776678086.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Kuchyně a kuchyňské sestavy do bytu vyráběné na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní a kuchyňských linek do bytu se zabývá Truhlářství Jiří Kafka. Navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme Vám kuchyňskou linku, která bude odpovídat Vašim představám.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Stavební truhlářství a truhlářská výroba
Specialistou na tradiční řemeslnou truhlářskou výrobu a stavební truhlářství v okolí Telče je společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Profesionální výroba nábytku z masívu, schodiště, schody - rozmanité tvary
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích se již řadu let zabývá nejen zakázkovou výrobou nábytku, ale také výrobou rozmanitých tvarů schodišť z masívu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.