Kompletní izolace plochých a zatravněných střech, izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě, izolace jezírek
Společnost SIKOP s.r.o. se sídlem v Praze se zaměřuje na kompletní izolace plochých a zatravněných střech. Mezi další činnosti patří izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě.
Realizace nových střech a rekonstrukce stávajících střech Náchod
Naše firma se specializuje na na projekci a výrobu dřevěných konstrukcí, realizujeme nové střechy a provádíme rekonstrukce střech.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Foukaná tepelná izolace Náchod - dostupnost i v hůře přístupných místech
Svým klientům nejen z Náchodu zajistíme foukaní tepelné izolace podlah, stěn, stropů i střech prioritně za použití celulózy.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Projektová dokumentace venkovních rozvodů Praha – provedení v mnoha zaměřeních
Sháníte odborníky, kteří vám vypracují projektovou dokumentaci a zařídí tak technicky nevhodnější řešení pro venkovní rozvody? Tak to jste na správném místě.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Epoxidové a polyuretanové podlahy zvýší odolnost a životnost betonových podlah
Společnost PODLAHOVÉ SYSTÉMY z Liberce nabízí vylití epoxidových a polyuretanových podlah, které zvýší životnost a odolnost betonových podlah.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Řízené protlaky, bezvýkopová výstavba vodovodů, kanalizací, opravy (rekonstrukce) potrubí
Na bezvýkopové technologie, zahrnující řízené protlaky, výstavby inženýrských sítí (vodovody, kanalizace), opravy (rekonstrukce) potrubí, se specializuje společnost TALPA - RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Plynové kotle, spotřebiče, bojlery, karmy-profesionální plynařské práce
Profesionální plynařské práce odvádí v regionu Uherské Hradiště firma VTP Pelka. Plynové kotle a spotřebiče, bojlery i karmy instalujeme, vyměníme i zajistíme servis.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Sklenářství, řezání skla a zasklívání - zasklení okna, výlohy, dveří, balkónu i lodžie
Řezáním skla a zasklíváním oken, výloh, dveří, balkónů i lodžií se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. z Ostravy, která patří k nejdéle působícím firmám v oboru.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Pronájem autojeřábů pro stavbu domu-nakládka, manipulační práce jeřábem
Pokud potřebujete pronájem jeřábu pro stavbu domu, v regionu Uherské Hradiště, Zlín oslovte firmu Autojeřáby Harsa. Manipulační práce, nakládku břemen provádí obsluha.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Systémy prosklení lodžií a balkónů ALUMISTR
Ochraňte váš balkón nebo lodžii proti hluku, prachu i nepříznivému počasí díky prosklení ALUMISTR, jehož dodávku a montáž zajišťuje na Brněnsku firma CABAL Moravia s.r.o.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Komplexní řešení zemních, výškových a projektových prací - Vaše projekty v rukou expertů VAMA s.r.o.
VAMA s.r.o. přináší profesionální služby v oblasti zemních a výškových prací, projektování a přípravy cenových nabídek, vše s důrazem na kvalitu a bezpečnost.
VAMA s.r.o. Opravy a revize elektroinstalace Děčín
Rodinné domy na klíč od prosperující stavební firmy s dlouholetými zkušenostmi
Zednictví Jeneš, s.r.o. je stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč v regionu Brno a Blansko. Firma Vám postaví nízkoenergetický i pasivní dům dle Vašeho přání.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Truhlářské práce - montáž interiérových dveří, kuchyňské linky
Mikan Miroslav - řemeslné práce Zlín řeší mimo jiné i truhlářské práce - montáž dveří, kuchyňských linek. Realizujeme zakázky po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Miroslav Mikan - MikanStav Řemeslné práce Zlín
Kompletní podlahářské práce - odstranění staré podlahy, nivelace a úprava podkladu, položení podlahových krytin
Firma Podlahy Haloda s provozovnou ve Zlíně a Slavkově se specializuje na podlahářské práce. Dodávku podlah řešíme kompletně, od odstranění staré podlahy, nivelace až po pokládku podlahových krytin.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Obrábění kovů - Sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce
Precizní obrábění kovů, jako je sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce obecně provádí v okolí Třebíče a Vysočiny Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nábytek na míru podle vašich představ - vestavěné skříně, noční stolky, obývací stěny
V Kuchyních Chábera se vyrábíme kvalitní nábytek na míru, spojujeme truhlářské dovednosti s inovativním designem pro jedinečné kousky, které poskytují nejen praktičnost, ale i krásu do vašeho domova.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Střešní konstrukce pro domy, altány, pergoly i rodinné domy – kompletní tesařské práce
Na realizaci krovů pro rodinné domy a střešních konstrukcí pro altány, pergoly a garáže se v oblasti Pohořelic a okolí Brno-venkov zaměřují specialisté na tesařské práce ze společnosti Kroving s.r.o.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Montáž ústředního vytápění-stěnové, podlahové topení
Montáž ústředního vytápění zajistí v okrese Uherské Hradiště a Zlín firma PAVELKA - VTP. Instalujeme stěnové, podlahové topení do bytu, domu, administrativních budov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Specialista na poli elektronických zařízení – elektromontáže okres Kladno
Provádění elektronických instalací a elektromontáží, nabídka servisních služeb v oblasti elektroniky a elektrických zařízení od společnosti Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Úsporné led osvětlení pro moderní domovy
Díky dlouholetým zkušenostem je společnost KOVER, spol. s r.o. klíčovým hráčem v oboru osvětlení. Firma se zaměřuje na moderní domovní a bytové LED světla, které jsou energeticky úsporné.
KOVER, spol. s r.o.
Vyřiďte si s odborníky dodatečné povolení k legalizaci černé stavby
Pokud máte na svém pozemku stavbu, které nemá stavební povolení, firma Gepas group s.r.o. z Frýdku – Místku Vám zajistí veškeré kroky potřebné k legalizaci této černé stavby.
Gepas group s.r.o Geodetické práce
Zrekonstruujte šikmou i plochou střechu zkušeným týmem v oboru
Firma IZOPO spol. s r.o. je specializovanou firmou s dlouhou historií a mnohaletými zkušenostmi, která zajišťuje montáže, rekonstrukce a opravy šikmých a plochých střech ve Zlíně a okolí.
IZOPO spol. s r.o. Střechy na klíč Zlín
Kompletní elektroinstalační služby pro domácnosti i firmy
Hledáte spolehlivého partnera pro elektroinstalace? Elektroinstalace Lukeš poskytují instalace osvětlení, elektrických rozvodů, zabezpečovacích systémů, hromosvody, veřejné osvětlení či revize.
Projekční práce energetických staveb včetně vyřízení legislativního povolení
Pokud potřebujete vyřídit povolení pro VN a NN přípojky, firma Elektroprogres může být vaším partnerem. Jejich odborníci vám pomohou s projekčními pracemi a legislativními požadavky nejen v Olomouci.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Profesionální malíři, kteří si hravě poradí s vymalováním bytu i celého domu
Specialisté na malířské a natěračské práce ze společnosti KMB Malíři, s.r.o. v Ostravě a v Havířově, Vám profesionálně vymalují byt, celý dům i s fasádou a zaměřují se i na dekorativní techniky.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty