Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obydlí
Stavení firma z Prahy realizuje výstavbu a rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťujeme zednické práce, obklady, fasády dle požadavků klienta.
Jiří Navrátil stavební práce
Realizace staveb domů, rekonstrukce, zateplení fasád, obkladačské práce, pokládka dlažeb
Společnost Ivan Shushman se sídlem v Pardubicích v Pardubickém kraji se zabývá veškerými stavebními pracemi včetně montážních činností.
Kompletní stavební práce a odborný tým zaměstnanců - VALTR, generální dodavatel staveb
VALTR, generální dodavatel staveb s.r.o. je společnost z Olomouce, která se již přes 30 let věnuje kompletním stavebním pracím od začátku do konce. Od vypracování plánů po realizaci.
Stavební a zednické práce, výstavba a rekonstrukce domů
Komplexní stavební práce, výstavba rodinných domů, základy, hrubá stavba, rekonstrukce bytů, koupelen i terénní práce zajišťuje společnost ELITT stavební s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Výstavba občanských, bytových staveb nebo jejich rekonstrukce ve Vyškově
Společnost WAGNER stavební společnost s.r.o. je stavební společnost z Vyškova, která se zaměřuje především na výstavbu občanských a bytových staveb, zemědělské stavby a zámečnickou výrobu.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Stavby pro bydlení – rodinné domy, bytové domy a garáže Praha
Architektonické stavby na klíč, domy, bytové jednotky a garáže s kompletním zajištěním projetu a výstavby či průmyslové stavby. Odborný personál a bezkonkurenční ceny zajišťuje SPING STAV s.r.o.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Výstavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i nebytových prostor
Toužíte po novém bydlení? Chcete si postavit dům či rekonstruovat byt? Hledáte spolehlivou stavební firmu, která Vám pomůže, poradí a vše zařídí?
SCRUB STAV s.r.o. - developerská stavební společnost Praha
Společnost SCRUB STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexním řešením developerských projektů rodinných a bytových domů, samostatných rodinných domů na klíč a také kompletních rekonstrukcí.
Novostavby, rekonstrukce a přestavby domů Ostrava, zateplení fasád, zdění, dlažby a obklady
Provádíme kompletní stavební činnost jako jsou novostavby včetně rodinných domů, rekonstrukce a přestavby RD, zateplení fasád, zdění, montážní práce lešení, oken, parapetů, obklady a dlažby.
DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.
Stavba rodinných domů, rekonstrukce Praha, zpevnění konstrukce stropů, zateplování, přístavby
Naše firma z Prahy provádí realizace novostaveb rodinných domů, rekonstrukce a zateplování rodinných domů, rekonstrukce bytů, realizujeme drobné i velké projekty.
Výstavba rodinných domů, zateplení fasád Nový Jičín, rekonstrukce bytových jader, elektroinstalace
Svým zákazníkům z Nového Jičína provádíme výstavbu rodinných domů, kompletní rekonstrukce domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, obkladačské práce, elektroinstalační práce.
Stavební práce Česká Třebová, novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby, zateplení a izolace
Naše stavební firma z České Třebové provádí profesionální výstavbu nových domů, dále rekonstrukce objektů, půdní vestavby, provádíme veškeré izolace a zateplování staveb.
Kompletní stavební činnost Chrudim, rodinné domy na klíč, rekonstrukce a opravy domů, dlažby
Stavební firma z Chrudimi provádí kompletní stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce a opravy domů, pokládku zámkové dlažby, zateplování staveb a konstrukcí.
Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.