Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Výstavba občanských staveb, průmyslových objektů i celých komplexů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi
Společnost PaPP Uherské Hradiště se zabývá výstavbou občanských staveb i průmyslových objektů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi. Působí po celé ČR, převážně ve Zlínském kraji.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Bydlení v Praze - nové a moderní a unikátní byty v residenci Lihovar
Společnost Trigema, která sídlí v Praze je developerská a stavební společnost, která se věnuje unikátním projektům, mezi něž patří i residence Lihovar.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Splňte si sny stavbou rodinného domu na klíč či rekonstrukcí Vašeho bydlení
Zednictví Pokorný ze Znojma provádí stavby rodinných domů na klíč, jejich opravy a rekonstrukce. Postaráme se o stavbu od hrubé stavby až po fasádu. Působíme také v Moravském Krumlově a Ivančicích.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavební práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavba rodinných domů, bourací práce
Společnost MAJK-VM s.r.o. je stavební firma s odborností a zkušenostmi. Provádí stavební práce od stavby domů, přes rekonstrukce, bourací práce až po instalatérské práce.
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Dodatečná montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů OKAL
Dodatečnou montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů typu OKAL realizuje společnost RD KOMEX sídlící v Jeseníku.
RD KOMEX s.r.o.
Stavební firma Jiří Růt: Vaše cesta k vysněnému domovu v Mladém Smolivci.
Sníte o novém domově nebo rekonstrukci stávajícího? Stavební firma Jiří Růt je vaše cesta k dokonalému bydlení.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Nízkoenergetické, pasivní dřevostavby na klíč bez starostí – rychlá výstavba, vysoká kvalita za příznivou cenu
Pokud uvažujete o bydlení v dřevostavbě, obraťte se na firmu SOVYM s.r.o. Tato firma s dlouholetou zkušeností v oboru Vám postaví dřevostavbu na klíč bez starostí.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Dřevostavby na klíč, vlastní bydlení do 5 měsíců - rodinné domy za skvělé ceny
Vlastní bydlení můžete mít již do 5 měsíců! Rodinné domy za skvělé ceny staví na Vysočině společnost Homestead, s.r.o, která má dlouholeté zkušenosti s výstavbou dřevostaveb na klíč.
Homestead, s.r.o.
Výstavba a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky - projekt Slunečná alej
Projekt Slunečná alej – rodinné domy realizuje výstavbu a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky v Nové Chýni. Moderní a nízkoenergetické bydlení naleznete v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Kompletní stavební práce a realizace staveb na klič od STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o.
Společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z okresu Praha nabízí profesionální služby v oboru stavitelství od realizací staveb na klíč po zateplení fasád domů.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Rekonstrukce, remodeling obchodních center, stavby, realizace RD na klíč
Společnost TECH-VOLT se zabývá stavební činností se zaměřením na stavby, realizace RD na klíč i remodeling obchodních center. Zakázky realizujeme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj, Olomouc.
Stavební společnost zaměřená na developerskou činnost
Na developerskou činnost se zaměřila společnost STAVYMA spol. s r.o. z Otrokovic - Zlínský kraj. Zaměřujeme se nejen na výstavbu bytových domů i projekty pro obce a města.
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební práce Semily
Naše společnost D-BAU s.r.o. Semily se zabývá především výstavbou domů, zateplení budov, stavební práce, rodinné domy na klíč, podhledy a další.
Výstavba nových rodinných domů na klíč - žádaná lokalita, pozemky s jižní orientací
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni realizuje výstavbu nových rodinných domů na klíč. Tyto pozemky s jižní orientací jsou situovány v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Stavební činnost, pozemní stavby - výstavba a rekonstrukce
Společnost WAGNER stavební spol. s r.o. se věnuje stavební činnosti v oboru pozemních staveb. Zabýváme se občanskou občanskou a bytovou výstavbu, zemědělskými a dopravními stavbami.
Stavby developerských projektů, architektonické návrhy, projektová dokumentace, inženýring, zajištění dotací
Rodinná stavební společnost SCRUB STAV s.r.o. dodává kompletní řešení staveb developerských projektů jako jsou rodinné a bytové domy na klíč. Firma zajístí kompletní servis od A do Z.
Dodavatel, developer občanských, bytových staveb - rekonstrukce budov pro obce, města, výstavba bytových domů
Spolehlivý dodavatel občanských budov, bytových a průmyslových staveb je stavební firma STAVYMA spol. s r.o. - Zlínský kraj. Jako developer řešíme projekty pro obce, města i výstavbu bytových domů.
Jedinečné a originální stavby a domy na klíč Praha
Chcete bydlet v Praze a plánujete si pořídit nový domeček? Ve spolupráci s předními architekty přivádíme vaše sny na svět. Už od roku 1993 pro vás stavíme domy na klíč – Sping Stav spol. s.r.o.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Prodej a výstavba rodinných domů s pokročilými technologiemi - dlouholetá záruka
Bydlení s dlouholetou zárukou pořídíte rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v Nové Chýni, jež realizuje prodej a výstavbu nových domů s pokročilými technologiemi s dokončením v prosinci 2020.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce, projektová činnost
Společnost Stavební a pece, spol. s r.o. nabízí kompletní stavební činnost. Stavíme rodinné domy na klíč, provádíme rekonstrukce a projektovou činnost.
Stavební činnost, výstavba rodinných a průmyslových staveb, nebytová výstavba, rekonstrukce
Společnost BIOMAROS s.r.o. se zabývá bytovou i nebytovou výstavbou. Firma staví rodinné domy i průmyslové stavby, provádí také rekonstrukce.
Stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce rodinných a bytových domů
Společnost Maur-Dases, s.r.o. provádí komplexní realizace staveb na klíč od počáteční studie, přes projekt, výstavbu až po finální úklid.
Maur-Dases, s.r.o.