Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč jedině VESAS s.r.o. Výstavbu rodinného domu, průmyslového objektu či částečné i kompletní rekonstrukce rodinných domů i bytů.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.
Stavební činnost, bytová výstavba, stavby občanské vybavenosti
Kompletní stavební činnost zaměřená na bytovou výstavbu, občanskou vybavenost a průmyslové objekty, řemeslné a dělnické práce vykonává Stavební společnost Wirtuuu a.s., Praha.
Rodinné domy na klíč – návrhy špičkových architektů
Přemýšlíte o vlastním bydlení? Rodinné domy na klíč podle návrhů špičkových architektů Vám nabízí společnost SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Kompletní realizace dřevostaveb za 3-5 měsíců-nový dům v opravdu krátkém čase
Firma BJ dřevostavby je schopna postavit nový dům ve velmi krátkém čase. Kompletní realizace dřevostaveb zabere jen 3-5 měsíců, navíc mají levný provoz - díky tomu mají velkou oblibu.
Nové byty a nebytové prostory nejvyšší kvality Praha
Nové byty a nebytové prostory, budovy, nejvyšší kvality, stavíme z kvalitních materiálů a za pomoci moderních technologií, prodává developerská společnost Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Dřevěné stavby, domy na klíč-bydlení za pár měsíců
Od firmy BJ dřevostavby Nivnice můžete mít bydlení za pár měsíců. Dřevěné stavby, domy na klíč stavíme často v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Stavební činnost s důrazem na kvalitu materiálu a ověřené postupy
Na stavební činnost se v Jihomoravském kraji soustřeďuje společnost EKOČEK s.r.o., která ve své práci klade důraz na ověřené stavební postupy i vysokou kvalitu stavebních materiálů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dřevostavby na klíč - rychlá výstavba domu, nízké provozní náklady
Stavební firma BJ dřevostavby staví na klíč dřevostavby v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Výhodou dřevostaveb je rychlá výstavba domu a nízké provozní náklady.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Kompletní stavby na klíč Vrchlabí - rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, penziony a hotely
Zajišťujeme stavební služby v oblasti rezidenční i hotelové výstavby, rodinné a bytové domy a průmyslové stavby - STAS, s.r.o. Vrchlabí
Půdní nástavby a vestavby rozšíří obytnou plochu domu a zhodnotí nemovitost
Odborné realizace půdní vestavby a nástavby za účelem rozšíření obytné plochy domu provede společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Rodinné domy a interiéry pro náročné klienty – designové provedení na klíč
Chystáte projekt vlastního bydlení a patříte mezi náročné klienty? Pak se spolehněte na služby společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a realizace designových rodinných domů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.