Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Projekční a architektonická společnost realizující komplexní projekty staveb
Projekty pro rodinné domy, průmyslové a občanské stavby, projektové dokumentace, inženýrská činnost, projektový management realizuje ATIP, a.s, Turnov.
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky, inženýrských sítí a to vodovodů, kanalizací, plynovodů, zdravotně technických instalací.
Diagnostika staveb Praha – odborný posudek
Potřebujete odborný posudek na budovu nebo jiný objekt? Diagnostikou staveb se zabývají odborníci z firmy NV Engineering s.r.o. z Prahy.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Inženýrská činnost – projektové práce Praha – novostavby i rekonstrukce
Při novostavbách i rekonstrukcích využijete služby z nabídky inženýrské činnosti a projektové práce autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projektování vodohospodářských staveb a krajinné inženýrství Děčín
Projektování vodního hospodářství a staveb, projekce krajinného inženýrství, zajištění geodetického zaměření, rozbory zeminy, kompletní služby projekce a inženýringu - Ing. Jana Řezníková Děčín
Projekční činnost, stavební projekce, projektování ve stavebnictví včetně realizace stavby Liberec
Autorizovaný projektant Ing. Jan Trafina Liberec, vypracování stavebních projektů, projekční činnost včetně vedení realizace stavby.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Projekty občanských, komerčních a průmyslových staveb i administrativních budov a prostor
Komplexními návrhy a projekty občanských, komerčních i průmyslových staveb, administrativních budov tvoří architektonický ateliér Ing. Hany Liškutínové v okresech Ostrava, Karviná i Frýdek-Místek.
Zajištění projektové dokumentace celá ČR - projektování staveb a rodinných domů
Provádíme inženýrskou činnost, stavby na klíč a součástí jsou i služby projektové dokumentace - D-BAU s.r.o. Semily
Projekce nosných konstrukcí budov, statické posudky
Projekční práce nosných konstrukcí z oceli, zdiva či železobetonu, posuzování statiky při rekonstrukcích a nástavbách objektů realizuje společnost Škoda Statik, Praha.
Projektová příprava jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce stávajících objektů
Zajišťujeme projektovou přípravu všech stupňů pro novostavby a pro stávající rekonstrukce objektů - HAVAX a.s. Liberec
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Projekční činnost, komplexní služby na projektech po celé republice
Firma AREA group s.r.o. z Plzně originálně navrhne a vyprojektuje Váš rodinný či bytový dům, administrativní celek, sportovní a relaxační areál nebo průmyslový komplex.
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Statika nosných konstrukcí, statistické posudky a projekce pro pozemní stavby, zpracování
Statikou stavebních konstrukcí i projektovou dokumentací se zabývá dynamická společnost Bohemia Creative s.r.o. sídlící v obci Kralupy nad Vltavou.
Projekční činnost v investiční výstavbě, projekce zdvihací a dopravní techniky i jeřábů
Profesionální projektování ocelových konstrukcí hal zajišťuje společnost ADECO, spol. s r. o. z České Třebové. Modernizujeme veškerá strojní zařízení od hříží po točnice a přesuvny.
Inženýrské služby ve stavebnictví, koordinace, dohled
Tedoz PP s.r.o. zajišťuje inženýrskou činnost ve výstavbě, stavební řízení, výběrová řízení i technický dozor investora. Kancelář společnosti najdete na ul. Jiřího Potůčka 290 v Pardubicích.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy Brno, Brno venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy od firmy Ing. Miloš Bartušek. Lokalitu Brno, Brno venkov. Topení řešíme komplexně včetně ohřevu teplé vody a příslušné regulace.
Stavební projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Stavební projekce, projektové dokumentace a zakládání pozemních budov a hal, dopravních a vodohospodářských staveb a geotechniky realizuje Fundos, spol. s r.o., Brno.
Kompletní projektová činnost v pozemním stavitelství, inženýrská činnost, studie, Praha
Projektování stavebních objektů zajišťuje firma FSP projekční kancelář s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Vypracujeme potřebné studie, dokumentaci a zařídíme autorský i technický dozor.
Projektové práce ve stavebnictví, příprava projektové dokumentace, inženýring, Liberec
Profesionální projektování průmyslových staveb zajišťuje firma Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce se sídlem v Liberci. Navrhneme jakoukoli stavbu a zajistíme veškerou potřebnou dokumentaci.
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Modulové rodinné domy - efektivní a rychlé bydlení za rozumnou cenu
Společnost PKD s.r.o. navrhla vlastní řadu nízkoenergetických modulových rodinných domů, které Vám zajistí efektivní a rychlé bydlení za rozumnou cenu.
Profesionální zajištění inženýrské činnosti nejen pro liniové dopravní stavby
O profesionální zajištění inženýrské činnosti pro liniové dopravní stavby se vám postará naše firma firma SUDOP BRNO, spol s.r.o.. Disponujeme letitými zkušenostmi v oboru a širokým spektrem služeb.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Stavebnictví Praha - služby od přípravy lokality až po kolaudaci
Komplexní služby ve stavebnictví, zaměření, průzkumy, studie, přípravy lokality, výstavbu, dozor a kolaudaci zajišťuje společnost MO ATELIER s.r.o., Praha.